Antena Căutare

Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

În cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Iată cum s-a desfășurat proba concurenților în urma căreia s-a decis primul cuplu propus spre eliminare.

colaj foto cu natanticu si eliza la power couple romania si poza cu dani otil Galerie
Natanticu s-a enervat în ediția 8 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

Provocarea din această seară, numită „Fericirea are chipul tău”, i-a pus la grea încercare pe băieți, mai ales că atenția distributivă nu a fost chiar punctul lor forte.

După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Proba se numește astfel pentru că fiecare cub reprezintă o mică parte dintr-o imagine reprezentativă chipului partenerelor.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și concentrare

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Cosmin Natanticu la proba „Fericirea are chipul tău”.

Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat când a aflat ce sumă a investit Lizi

Natanticii au venit foarte încrezători în proprile forțe pentru proba de astăzi, iar Lizi a încercat să-l încurajeze încă dinainte ca Natanticu să înceapă.

Puțin crispat, dar motivat, Cosmin a pornit cu mult curaj.

Primele nouă întrebări au primit răspunsuri corecte din partea actorului, care se concentra mai mult la cuburi, dar care reușea totuși să audă și ce întreabă Lizi.

Răspunsul pe care Natanticu l-a oferit pentru cea de a noua întrebare i-a surprins pe telespectatori cu privire la trecutul celor doi.

„Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură” povestea actorul la testimonial.

„Dau bine cu pumnul, am făcut judocan” a spus și Lizi râzând.

La scurt timp după ce a răspuns corect la o bună parte dintre întrebări, Natanticu și-a ieșit din minți și a ieșit show în platou!

„Când te enervez eu cel mai tare.... când sforăi?” întreba nedumerit bărbatul.

Totuși bărbatul a răspuns corect la primele 14 întrebări, iar cea de a 15 a a fost cea pe care a dorit să o evite trecând peste: „Ce fel de muzică, mai puțin obișnuită, am făcut?”

Natanticu se enerva din ce în ce mai tare din cauza cuburilor și tocmai de aceea nu s-a mai putut concentra nici în cazul celei de a 16 a întrebări, alegând din nou să treacă peste.

„Nu mai găsesc!” a strigat tare concurentul speriându-i pe Dani și pe soția lui.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tău”

Același lucru s-a întâmplat și la cea de a 21 întrebare, spunând din nou pas.

„Mă încurcă foarte tare pentru că întruna: taca taca taca taca taca taca. De aceea noi când avem de făcut lucruri acasă, trebuie să fim lăsați în pace. Eu dacă e să bat un cui, să înșurubez ceva, să schimb un bec, vine și îmi vorbește, nu îmi iese, pentru că vreau să fiu atent și la ea” povestea la testimonial cu privire la această întrebare.

În timp ce se chinuia cu greu să așeze cuburile, Natanticu a realizat că fețele cuburilor erau atât reprezentative lui Lizi, cât și a celorlalte concurente, având un șoc și fiind nevoit să o ia de la capăt.

Actorul a răbufnit, s-a supărat și a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat din cauza nervilor. Natanticu a strigat tare „Nu cred!” și apoi a lovit unul dintre cuburi cu piciorul.

Imediat după ce timpul a expirat, Natanticii s-au resemnat cu haosul pe care el l-a făcut și s-au amuzat copios, mai ales după ce a aflat că a pierdut doar 400 de euro.

„Yayyy, iar am pierdut!” striga Cosmin sărind în sus și ținând-o pe Lizi în brațe.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și conce... Power Couple România, 20 februarie 2024. Care este primul cuplu propus la eliminare! Proba de azi a făcut ravagii în puș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x