Antena Căutare

Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și concentrare

În cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Iată cum s-a desfășurat proba concurenților în urma căreia s-a decis primul cuplu propus spre eliminare.

colaj foto dani otil, roxana blenche si catalin la power couple romania Galerie
Roxana Blenche și Cătălin au pierdut proba în ediția 8 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

Provocarea din această seară, numită „Fericirea are chipul tău”, i-a pus la grea încercare pe băieți, mai ales că atenția distributivă nu a fost chiar punctul lor forte.

După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Proba se numește astfel pentru că fiecare cub reprezintă o mică parte dintr-o imagine reprezentativă chipului partenerelor.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tău”

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Cătălin la proba „Fericirea are chipul tău”.

Power Couple România, 20 februarie 2024. Cătălin a întâmpinat dificultăți la proba de viteză și atenție distributivă

Ajunși la fața locului, Roxana Blenche i-a mărturisit lui Dani că proba de astăzi este o adevărată provocare pentru ardeleni, ținând cont că aici este vorba despre multă concentrare și viteză de reacție.

Cătălin, de asemenea, a recunoscut că proba este grea pentru că trebuie să alerge în același timp, dar să și audă, să și răspundă și să și aranjeze cuburile uriașe.

Imediat după start, Roxana a întrebat ce măsură poartă la încălțăminte, iar Cătălin a surprins-o total în momentul în care a răspuns greșit de la prima întrebare.

În cazul următoarelor trei întrebări, Cătălin s-a redresat, dar nu reușea să găsească un cub pentru a-l introduce în puzzle.

A cincea întrebare i-a dat bătăi de cap și după mai multe răspunsuri greșite, a renunțat.

Următoarele 14 întrebări au fost corecte, dar Cătălin a stricat șirul pentru că nu și-a amintit cum o numește pe Roxana atunci când se ceartă și își iese din sărite.

Prin intermediul întrebărilor au ieșit la iveală mai multe dezvăluiri neașteptate cu privire la viața concurentei.

Spre exemplu, telespectatorii au putut afla faptul că Roxana are o frică teribilă de scuba siving, acest sport declașându-i chiar un atac de panică. Totodată, concurenta a mai specificat faptul că florile ei preferate sunt crinii, iar felul de mâncare favorită este reprezentat de cartofii prăjiți.

În egală măsură s-a aflat faptul că deși îi place să facă mâncare, aceasta nu rezonează absolut cu spălatul vaselor.

„Nici mie nu îmi place să spăl vasele, dar o fac pentru iubirea mea, pentru că trebuie să o ajut, pentru că trebuie să spele cineva vasele în casă și pentru că tanti Gabi lipsește” a povestit Cătălin.

Cu două răspunsuri greșite și cu 3 cuburi adăugate în puzzle, concurentul pare să nu își piardă cumpătul.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

La cea de a 25 a întrebare, Cătălin s-a pierdut din nou și a spus „pas”.

„Hai iubire că poți!” striga soția lui încercând să-l încurajeze.

Cu toate că Roxana a reușit să îi adreseze toate întrebările în timp util, iar Cătălin să răspundă la ele, timpul rămas nu i-a mai permis să așeze toate cuburile pentru a finaliza puzzle-ul.

În ultimele 50 de secunde, concurentul ar fi trebuit să mai așeze 6 cuburi, spunea concurenta dezamăgită de faptul că proba lor a eșuat.

„Roxana de dimineață a investit în capacitatea ta de a avea o concentrare pe mai multe lucruri deodată și atenție distributivă suma de 700 de euro” a fost informația pe care Dani i-a transmis-o și pe care Cătălin nu ar fi vrut sub nicio formă să o audă.

„Suntem pe ultimul loc. Am făcut calculul matematic unde o să fim, și suntem pe ultimul loc” a spus Roxana cu dezamăgire.

Lovitura grea a venit pentru ei chiar și atunci când nu se așteptau, Roxana pentru că a crezut în abilitățile soțului ei, iar Cătălin pentru că simțea că se va descurca la o probă aparent ușoară.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Radu Siffredi și Emi și-au făcut de cap înainte de marea probă

La testimonial, cei doi erau totuși încrezători:

„Eu zic că statistica oricum are dreptate și cred că niciun băiat nu o să facă proba. (...) Statistica arată că în general băieții nu pot să facă mai multe lucruri deodată!” a spus Roxana încercând să se consoleze pentru lovitura grea și pentru suma uriașă pierdută.

Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are c... Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x