Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție. Ce motive au fost invocate la vot

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce echipă a fost eliminată în urma voturilor.

colaj foto cu dani otil, poza cu natanticu si eliza, poza cu roxana blenche si catalin si poza cu alti concurenti la power couple romania Galerie
Un cuplu a fost eliminat în ediția 9 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față la proba „Te iubesc așa cum ești!”, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Răsturnare neașteptată de situație. Ce echipă a fost eliminată

Înainte ca Dani Oțil să-și facă apariția în vila din Malta, concurenții au stat de vorbă cu privire la ceea ce urma să se întâmple.

„Pun în primul rând... cu cine m-aș simți bine în continuare în casă, să îmi dea o stare de bine. Și nu e vorba de glume” a spus Emi gânditor.

„Ideea e așa, ambele echipe ne-au mega-susținut, da? La prima săptămână. Bun, pe Lizi și pe Natanticu deja i-am susținut tura trecută, acum cumva ar veni și rândul lui Rox și lui Cătă!” a adăugat Daiana.

După ce au avut loc mai multe discuții, Dani a venit și i-a chemat la dezbatere, rugându-i pe cei care s-au aflat la un pas de eliminare să motiveze dorința de a rămâne în concurs.

„Din nefericire pentru ei avem două cupluri la eliminare: Roxana și Cătălin pentru banii din pușculiță și Natanticii din cauza probei de cuplu” a spus acesta.

„Îi rog să îmi dea șansa să fac și eu o probă ca băiat să nu plec acasă că o să-mi scoată ochii o viață întreagă. Eu n-am reușit să fac nici o probă” a spus Natanticu.

„S-a acumulat foarte mult stres pentru că mi-am împins foarte, foarte mult limitele. Eu sunt o persoană care a adunat ceva frici până acum și nu a avut șansa să-și împingă limitele așa de mult, dar am făcut-o și cred că am avut parte de o zi mai puțin bună, dar sunt convinsă că voi mă cunoașteți și ați simțit că există acea putere în mine de a trece peste și de a arăta că pot să fac și mai mult” a adăugat Lizi.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

„Ne place foarte mult ce se întâmplă aici, ne-am simțit supepr bine cu voi, vrem să ne simțim în continuare la fel de bine, vrem să ne jucăm în continuare, pentru noi e o competiție, pentru că amândoi am fost sportivi de performanță. Nici nu vreau să spun foarte multe cuvinte, vreau să votați ceea ce simțiți și ceea ce considerați că este mai bine” a motivat Roxana Blenche.

„Suntem doi oameni maturi, înțelegători, ăștia suntem noi și să voteze fiecare cum crede” a adăugat și Cătălin.

După ce Dani le-a reamintit faptul că se va vota cuplul salvat, concurenții au trecut la treabă.

Astfel, primii care au votat au fost Anamaria și Tudor, care au ales să îi salveze pe Natantici.

„Nu ar fi în avantajul nostru ca ei (Roxana și Cătălin) să rămână în concurs pentru că sunt șanse foarte mari să ne depășească!” a motivat Ana.

Emi și Mădă au votat, de asemenea, pentru salvarea Natanticilor.

„Nu pentru că suntem nași și fini, pentru că ne simțit bine cu ei (...) nu e ca și cum cu ei nu ne-am simțit bine, dar suntem mai legați de Cosmin și de Lizi” a spus Emi.

Daiana și Sorin au votat pentru Roxana și pentru Cătălin.

„Va fi un vot de viață în sensul că ambele cupluri ne-au fost alături și ne-au susținut. În momentul în care a depins parcursul nostru în această emisiune, și dacă data trecută i-am susținut pe Lizi și pe Natanticu, noi am considerat că cel mai corect de data aceasta este să-i susținem pe Roxana și pe Cătălin” a motivat Daiana.

Oana și Radu au ales să îi salveze, de asemenea, pe Natantici, iar astfel, din păcate pentru Roxana și Cătălin emisiunea Power Couple România s-a oprit aici.

„Sunteți un cuplu minunat, un cuplu rachetă, ați fost tanc la fiecare probă, dar un cuplu, care pe mine și pe Radu ne intimidează. Vom alege să salvăm echipa Natanticii. Îmi pare rău” a spus Oana Matache.

Lino și Delia au mărturisit faptul că tot pe Natantici i-ar fi votat, motivând ca și celelalte cupluri alegerea.

„Mai bine să-i ținem pe Natantici pentru că se descurcă mai greu în anumite probe și ne e mai ușor să ne menținem noi pe locurile sigure” a spus Lino.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui

După ce s-au efectuat voturile, au urmat reacții puternice și ironii neașteptate în vila din Malta.

„E dubios când cineva te votează să rămâi doar pentru că ești slab” a menționat Cosmin Natanticu, suprins de voturile echipelor.

„Nu am niciun fel de treabă după acest vot, eu vreau să vă distrați toți!” a spus Cătălin.

Imediat după ce Dani Oțil a plecat, Cătălin a rămas să se îmbrățișeze cu toți concurenții, în timp ce Roxana a plecat la ea în cameră supărată fără să mai scoată vreun cuvânt,

La testimonial, însă, aceasta a făcut niște mărturisiri suprinzătoare:

„M-a apucat și plânsul, de nervi, de supărare, de ce vreți voi, că am dat voie să fim puși în situația asta. (...) E singura mea supărare, sincer, că am permis să se ajungă aici!”

„Trebuia să fim puternici, să nu cumva să dăm altora voie să voteze pentru noi, pentru rămas sau plecat. Din păcate s-a ajuns în situația respectivă....” a adăugat Cătălin.

Referitor la situație, Daiana a susținut faptul că Roxana s-a supărat pe argumentarea repetitivă, nu neapărat pe vot în sine.

„Eu n-am mai participat până acum la concursuri în care să plece echipele bune. Ce să zic, haz de necaz” a mai sus Roxana.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

După ce și-au făcut bagajele, cei doi au rămas să mai discute cu ceilalți concurenți despre ce s-a întâmplat.

„Din punctul meu de vedere, în seara asta nu a fost un vot corect. S-a simțit dezamăgire știi în ce sens? Că uite o să vă și zic. În prima săptămână toată lumea era pregătită să se lupte cu cei mai buni. Știți ce s-a întâmplat în ciclul 3? <<Ne-am luat mingea și ne jucăm cu cei mai slabi.>>” a spus Roxana supărată.

Natanticu, totuși, a reușit să o facă să zâmbească punându-le următoarea întrebare:

„Două opțiuni: să plecați pentru că sunteți cei mai buni sau să rămâneți pentru că sunteți cei mai slabi?”

Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba... Ce mesaj a transmis Roxana Blenche după eliminarea de la Power Couple România. Ea și soțul ei au părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x