Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

colaj foto cu daiana anghel si sorin gonțea la emisiunea power couple romania Galerie
Daiana Anghel a avut un atac de panică în ediția 9 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față la proba „Te iubesc așa cum ești!”, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

Ajunși la fața locului, Daiana și Sorin au avut parte de un moment mai puțin așteptat.

Deși concurenta a menționat de la început că îi este frică, a încercat să își învingă teama și a rezistat pe băț făcând tot ce i-a stat în putință să prindă curaj.

Cu toate acestea, fără să realizeze, Daiana a început să tremure și să plângă, făcând un atac de panică.

„Mi-e frică! Eu spre tine nu vin! Nu pot!” a strigat către Sorin cu tremur în glas.

„Miți, dacă nu ești confortabilă, zi! Dacă nu ești confortabilă... Nu, oprește-te. Dacă nu ești confortabilă zi-mi acum! Nu e nicio problemă, e ok!” i-a spus liniștit soțul Daianei.

„Uită-te la Sorin, îți dau un minut, o să ți se pară banal, dar nu renunța acum, te rog, uită-te la Sorin. Nu intra în starea asta, ești la 2 metri de pământ, ai fost la 60!” a intervenit imediat Dani Oțil încercând să o încurajeze pe concurentă.

La testimonial, soțul Daianei a vorbit din nou despre momentul greu pe care l-au întâmpinat:

„<<Tu ești mai importantă decât orice. Uită-te în jur, ne dăm jos, nicio problemă. Nu vreau să ajungem la doctor, mergem la psihoterapie!>>”.

Încercând să se calmeze și să respire cât mai controlat, concurenta a dorit să încerce măcar să atingă un suport pentru a se asigura că poate face acest lucru.

Se pare că încurajările lui Dani au funcționat, iar Daiana a prins curaj balansându-se din ce în ce mai mult în semn de reușită.

„Știi că eu te iubesc, da? Dacă nu poți trecem peste” a mai adăgat Sorin.

Pentru că încerca din răsputeri să prindă unul dintre suporturi, Daiana i-a răspuns așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat:

„Iubire, știu că mă iubești, dar nu mă interesează în momentul acesta!”

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

După ce s-a mai calmat și a prins curaj, trecând peste momentul atacului de panică, concurenta și-a dorit să înceapă proba măcar pentru a încerca.

Imediat după start, Sorin a luat inițiativa și a căutat un defect pe care să-l aleagă reprezentativ soției sale.

„Hai iubire că am multe!” a strigat concurenta încercând să se concentreze pe altceva decât pe situația în care se afla.

Astfel, Sorin, după multe indicații, încercări și multe rotiri, a reușit să ia un suport pe care scria „critică” pe care cu greu i l-a înmânat Daianei.

„Nu mă pot stabiliza!” susținea bărbatul în timp ce soția lui proceda absolut perfect, contrar așteptărilor anterioare.

„Lasă picioarele, ca la schi, față, spate. Tu nu te miști din bazin! Hai te rog, ca la schi!” striga Daiana în timp ce Sorin se rotea fără oprire.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să se echilibreze și să facă schimb de suporturi rând pe rând.

„Sunteți foarte bine, haide!” a strigat Dani încurajându-i.

Ajunși la 4 puncte, Sorin și Daiana au prins curaj și au dat dovadă de multă dexteritate până în momentul în care bărbatul a scăpat din greșeală suportul pe care scria „încăpățânată”.

Trecând la următorul suport, So a ales defectul „bârfitoare”, iar Daiana a răbufnit:

„Eu nu te cred, deci du-te-n colo că vin și te strâng de gât. Cum să? Nu ți-e rușine?” a strigat concurenta uimită.

Următorul defect pe care l-a ales concurentul a fost „nervoasă”, iar ea a confirmat cu tărie, la fel cum a făcut și atunci când So a ales suportul pe care scria „cheltuitoare”.

Din păcate, în ultimele secunde rămase, cei doi au pierdut proba cu 8 puncte din 10, ținând cont de faptul că unul a fost scăpat pe jos.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu

La final, Daiana și Sorin s-au îmbrățișat și s-au felicitat pentru reușitele pe care le-au avut, fiind recunoscători unul pentru celălalt.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui... Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x