Antena Căutare

Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Emi și Mădă, dezamăgiți la proba calculelor la rotisor

În cea de a patra ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, i-a surprins pe bărbați într-o nouă ipostază – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri.

colaj foto cu emi in masina la power couple romania Galerie
Emi a trecut printr-o situație neașteptată în ediția 4 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a patra ediție a show-ului, băieții au fost din nou în fața unei probe plină de emoții și suspans. În condiții de maxim stres, concurenții au răspuns la întrebările pe care iubitele lor le-au pus cu privire la relațile pe care le au.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Primul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și Elena: ”Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în același timp”

După ce au aflat cum se va desfășura proba și care sunt regulile generale care se aplică, Dani Oțil le-a mai explicat câteva detalii importante de care trebuie să țină cont.

„Mașina este pusă pe un soi de proțap. Proțapul va imita rostogolirea mașinii într-o prăpastie. (...). Numerele trebuie să fie scrise pe parbriz, alături de câteva operații matematice simple, de clasa a III a. (...). Rezultatul acestui calcul matematic este codul ce deschide un seif. Dacă seiful se deschide în mai puțin de 4 minute. Mașina se oprește și proba e trecută”.

Iată cum s-a descurcat Emi la această probă palpitantă.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Emi, dezamăgit de proba calculelor la rotisor

Ajuns în mașină cu Dani, Emi ascultă încurajările prezentatorului și se pregătește psihic pentru tot ce se va întâmpla. Astfel, primește o pungă în care poate să vomite în cazul în care i se va face rău.

„Lipește urechea de geam, va fi un vacarm în mașină, evident. Suntem ca într-o mașină de spălat”” îl atenționează prezentatorul înainte de începerea probei.

„În ce an s-a născut tatăl meu?” este prima întrebare pe care o pune Mădă. Emi răspunde sigur pe el, 1967.

Cea de a doua întrebare face referire la mărimea Mădălinei la sutien. Bărbatul nu are idee despre acest aspect, și, tocmai de aceea o ia pe ghicite. După multe țipete și neînțelegeri din cauza zgomotului uriaș, Emi nimerește măsura corectă, și anume, 75, pe care trebuie să o adune cu răspunsul anterior.

„Cu câte zile ești tu mai mare decât mine?” este cea de a treia întrebare pe care bărbatul o primește, fiind necesar ca acest răspuns să îl scadă din suma obținută anterior.

„35! Strigă tare Emi după un calcul matematic ușor.

„Împărțit la când ne-am sărutat noi prima oara? În ce zi? În a câta zi?” a continuat iubita concurentului.

Emi a ajuns la limita răbdării și a început să țipe din toți rărunchii!

„Nu aud nimic, așteaptă puțin să îmi revin. Stai așa puțin!” striga Emi care își pierduse toți nervii.

Imediat ce a înțeles, a răspuns corect: 1.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cuplu

Următoarea întrebare a venit cu o înmulțire:

„La cați ani am avut primul job?” după o rotire în care n-a înțeles nimic, Emi a răspuns corect, adăugând astfel în ecuație ultimul număr, și anume: 16.

După ce a calculat totul în condiții de maxim stres, concurentul s-a transformat total și a fost de nerecunoscut: „haosat, nervos, cu venele umflate” din cauza faptului că nu putea să se concentreze așa cum ar fi trebuit.

„Iubire! E din 5 cifre!” striga bărbatul în ultimele secunde rămase. Cu toate acestea Mădălina i-a comunicat faptul că răspunsul final trebuie să fie format din 4 cifre.

„3, 2, 0,... 3, 2, 1, 2” au fost numerele pe care le-a spus fix când numărătoarea inversă s-a oprit.

Cu toate acestea, numărul era greșit pentru că Emi nu a ținut cont de ordinea operațiilor.

„Da, sunt un prost! Am văzut că m-au sunt 25 de secunde și am făcut direct!” spunea Emi supărat alături de Mădălina care nu a mai scos niciun cuvânt.

Dezamăgită, Mădălina îi spune că suma pe care a investit-o în proba de azi se ridică la valoarea de 400 de euro.

„Și am mizat pe tine, pe matematica. Am fost singura care a ridicat mâna la matematică!” îi transmitea iubita lui supărată.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enerveze teribil

La testimonial, cei doi au vorbit dezamăgiți despre proba din această zi. Supărarea lor se putea observa doar din tonul vocii, dar au rămas plini de speranță pentru următoarele probe.

„Eu nu mai puteam de nervi (...) M-a supărat faptul că am avut foarte mare încredere în el. Nu m-am gândit o secundă că n-o face” spunea Mădălina

„Aș vrea și eu să câștig o probă la un moment dat, îți dai seama că e frustrant” a spus Emi la final.

Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Dani Oțil din culisele Power Couple România: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”... Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x