Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru prima probă

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc în această seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În prima ediție bărbații investesc o anumită sumă de bani, în funcție de încrederea pe care o au în abilitățile partenerului. Iată cine a investit cel mai mult, dar și cel mai puțin.

colaj foto cu dani oțil și poza cu tudor ionescu si poza cu lino golden, emi, cristi iacob si catalin bucur Galerie
Concurenții au fost puși să investească o sumă de bani, înainte de prima probă de la Power Couple România | Antena 1

Dimineața, Dani îi întâmpină pe concurenți în Camera Investițiilor unde le prezintă regulile jocului de astăzi. Fetele privesc totul prin camere, și, chiar dacă nu se află alături de ei, bărbații se simt de parcă iau parte împreună la provocare.

„Este locul care vă poate face mai bogați, dar și locul care ar puteasă vă ducă la fundul sacului! Aici puteți investi în abilitățile partenerului de viață!” le spune Dani, atrăgându-le atenția asupra deciziilor viitoare pe care le vor lua.

Astfel, prin această provocare, prezentatorul își dorește să descopere care este partenerul chibzuit și care este cel care are mâna mai largă în privința banilor cheltuiți.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Regulile Camerei Investițiilor

Provocarea din această zi se bazează pe o serie de reguli bine stabilite pe care fiecare trebuie să le respecte cu strictețe.

Regulile sunt:

Din seif pleacă săptămânal spre fiecare cuplu câte 2000 de euro virtuali care, la finalul concursului, se vor transforma în bani reali.

Concurenții au misiunea de a investi cei 2000 de euro în probele partenerilor, iar primii care vor face acest lucru vor fi bărbații.

Scopul fiecărui cuplu este de a strânge cât mai mulți bani în timpul probelor pentru a evita riscul de a fi eliminat din competiție.

Pe lângă perechea care va avea cei mai puțini bani în pușculiță, se va mai afla o echipă propusă spre eliminare care se va stabili în funcție de locul pe care îl va ocupa la proba cuplurilor.

„Atenție mare! La sfârșitul fiecărei săptămâni, o pereche părăsește acest concurs!” le menționează Dani bărbaților pentru prima dată.

După ce fetele au aflat câteva detalii importante, transmisia către ele este întreruptă, iar Dani le reamintește bărbaților faptul că ele trebuie să răspundă la 3 întrebări din 5 posibile.

Cel mai important lucru este faptul că toate datele sunt așezate într-un „calendar al vieții” gigantic pe care fetele trebuie să se cațere până la un număr și să dea răspunsul la înălțime.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Concurenții au întâmpinat dificultăți încă de la prima provocare

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Concurenții investesc în abilitățile partenerelor

Ajunși la prima probă și cu banii în buzunarul virtual, bărbații află că fetele sunt puse la treabă, în timp ce ei sunt puși în fața unor investiții importante.

Astfel că, bărbații trebuie să se bazeze pe capacitățile fetelor de a-și reaminti datele importante din viața lor, separat, dar și împreună.

Primii care ridică mână sunt Cosmin Natanticu și Radu Siffredi cu mențiunea că ei nu cred că partenerele lor se vor descurca la această probă.

„Nu pot să cred că a zis asta! Îl sparg!” strigă cu dezamăgire Lizi, soția lui Natanticu.

Radu Siffredi motivează că Oana este uitucă și că nu s-ar baza pe această latură a ei.

Natanticu, de asemenea, mărturisește amuzat că Lizi nu știa până acum câțiva ani nici dată în care s-au cunoscut, anul sau luna.

Citește și: De la înălțimi amețitoare la durerile travaliului, cuplurile trec prin probe uimitoare la Power Couple România–La bine și la greu

Revenind la ideea de la care pleacă proba de azi, Dani îi îndeamnă pe bărbați astfel:

„Dacă știți că sunt cutezătoare, voioase, sportive, dacă știți că ați fost în vacanțele voastre la rafting, la sărături cu parapanta, parașuta. Dacă știți că au coborat în rapel, de exemplu la o descindere a DIICOTULUI, puneți toți banii. N-au cum să greșească!”.

Concurenții decid cu emoții sumele pe care le investesc în iubitele lor, iar primul care dezvăiuie este Sorin.

„200 de euro. S-ar putea să îi iasă!” spune bărbatul încrezător.

„100 de euro. Nu am văzut-o niciodată cățărându-se undeva, dar o cred în stare pentru că o cunosc bine! Iar despre date, oricum e mult mai bună decât mine cu memoria ei de elefant” spune Tudor despre Ana.

CRBL investește 124 de euro și stârnește amuzamentul în camera băieților.

„Sigur aș fi pariat all-in pentru că e o probă de cifre și Elena se pricepe la cifre, dar de cățărat nu s-a cățărat în viața ei, sigur o să fie panicată, e prima ediție, nu vreau să pun presiune pe ea și suma trebuia să dea 7, care e cifra mea norocoasă” motivează artistul cu încredere.

Natanticu a investit 299 de euro, iar Lizi a fost motivată să îi dea peste nas la final de probă.

Radu a investit suma de 600 de euro știind că Oana se pricepe foarte bine la cățărat, chiar dacă nu se pricepe la cifre și numere.

Cătălin, soțul Roxanei Blenche a mers pe suma de 499 de euro, motivând că are încredere în ea și că se va descurca de minune.

Cristi Iacob a investit suma de 300 de euro știind că soția lui este curajoasă și că are un anumit tip de memorie.

Emi de la Noaptea Târziu a investit fabuloasa suma de 1000 de euro, riscând și mizând pe abilitățile Mădălinei.

Lino a ales suma de 444 de euro, mărturisind că Delia are o memorie bună și că este ambițioasă, dar că nu a vrut să riște de la început.

Citește și: Vedetele au testat, la evenimentul de lansare Power Couple România, proba „Au, mami!”. Emisiunea începe luni, la Antena 1

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Reality show-ul este difuzat de Antena 1 și AntenaPLAY în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Concurenții au întâmpinat dificultăți încă de la prima prov... Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Oana Matache, probă la 20 de metri înălțime. Ce a întrebat-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x