Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Mădălina, soția lui Emi, la un pas de accidentare. Cum a reacționat

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc în această seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. Mădălina și Emi s-au speriat destul de tare în timpul probei Calendarului Vieții. Iată cum a răspuns la întrebări și cum s-a descurcat pe schela înaltă de 20 de metri frumoasa lui soție.

colaj foto cu emi, madalina, sotia lui, si dani otil la power couple romania Galerie
Emi și soția lui, Mădălina, participă în primul sezon al emisiunii Power Couple România | Antena 1

În prima ediție, Emi și Mădălina au parte de o adevărată provocare în fața Calendarului Vieții înalt de 20 de metri.

Cei doi se dovedesc a fi foarte încrezători în abilitățile concurentei, fapt care reiese din comportamentul fericit pe care îl are Emi atunci când se întâlnește cu moderatorul emisunii, Dani Oțil, dar și din ce i se citește pe față soției sale.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lino și Delia, peripeții la proba Calendarului Vieții

Iată ce reacție a avut soția lui atunci când a văzut zidul pe care trebuie să îl escaladeze, dar și cum a fost pe cale să se accidenteze grav.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Mădălina, soția lui Emi, la un pas de accidentare

Ajuns în fața lui Dani, Emi recunoaște că zidul este cam măricel pentru el, dar că speră ca soția lui să îl perceapă ca fiind destul de micuț.

Prima întrebare pe care i-a adresat-o Emi Mădălinei este:

„La ce vârstă m-a învățat bunicul meu capitalele lumii?”

Mădălina a răspuns imediat: „La 3 ani!” recunoscând ulterior faptul că nu știa dacă răspunsul este corect sau nu.

Frumoasa lui soție s-a descurcat de minune la prima urcare, dar a întâmpinat o mică dificultate la coborâre.

Mădălina nu s-a lăsat demoralizată, mai ales, după ce a aflat faptul că răspunsul a fost corect. Astfel, Emi a primit să mănânce o prăjitură cu lapte.

Emi povestea cu dor un detaliu mai puțin știut de către public: „Bunicul meu era pasionat de chestii d-astea, colecționa timbre, colecționa bani vechi din lume. Avea vederi din toată lumea și m-a învățat, nu știu cum m-a învățat, habar n-am, n-am nici o idee cum a putut să mă învețe că pe la 3 ani, 3 ani jumate știam toate capitalele lumii ale statelor din perioada aceea”.

Cea de a doua întrebare pe care Emi a pus-o a fost:

„De la câți ani e angajată mama la Poșta Română?”

„De la 18 ani” a răspuns Mădălina destul de nesigură.

Urcând grăbită pe schelă, soția lui Emi se împiedică destul de tare, fapt care îl sperie destul de tare pe bărbat.

„Ușor, iubire!” striga bărbatul îngrijorat cu privire la alunecarea frumoasei sale soții de pe schela marelui zid al Calendarului Vieții.

„M-am speriat, la un moment dat era să pice de acolo!” povestea temător Emi la testimonial.

Cu toate acestea, Mădălina a reușit să aducă cutia în siguranță, dovedindu-i bărbatului că este puternică și ambițioasă.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lizi și-a învins frica de înălțime. Cum a reacționat Natanticu

Bucuroasă să afle că răspunsul pe care l-a oferti este corect, frumoasa lui soție se duce și mai încrezătoare pe schelă la următoarea întrebare care suna astfel:

„La ce număr am locuit pe strada Foișorului?”

Mădălina răspunde cu numărul 13, dar nici de această dată nu a fost sigură de corectitudine.

Emoționat, Emi se chinuie să desfacă cutia, dar întâmpină ceva probleme tehnice.

Raspunsul la această întrebare se va putea observa în episodul următor, mâine, 6 februarie 2024 la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru prima probă

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Reality show-ul este difuzat de Antena 1 și AntenaPLAY în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Concurenții au întâmpinat dificultăți încă de la prima provocare

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lino și Delia, peripeții la proba Calendarului Vieții... La Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri. Dani Oțil anunță primul cuplu propus la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x