Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Oana Matache, probă la 20 de metri înălțime. Ce a întrebat-o Radu

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc în această seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În prima ediție Oana Matache a fost cea care a dat startul probelor fetelor. Iată cum s-a descurcat și ce întrebări i-a pus Radu Siffredi.

colaj foto cu dani otil, poza cu oana matache si poza cu radu siffredi la power couple romania Galerie
Radu Siffredi și Oana Matache au trecut printr-o probă dificilă la Power Couple România | Antena 1

Show-ul a început cu adevărat la proba fetelor după ce, la Camera Investițiilor, baieții au făcut primele investiții din bugetele de 2.000 de euro virtuali pe care le-a oferit Dani Oțil.

Baieții au investit în funcție de câtă încredere au avut în partenerele lor că vor fi capabile să ducă la capăt proba cu succes.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Regulile Calendarului vieții

Prima probă a fetelor este Calendarul vieții, realizat pe o structură metalică de 20 metri înălțime.

Astfel că, fetele trebuie să răspundă la anumite întrebări, indicând date esențiale din viața de cuplu pe calendarul uriaș, pe care îl escaladează contracronometru până la datele alese de fiecare drept răspuns.

Ajunse la locul cu pricina, concurentele află că trebuie să răspundă corect la trei întrebări din cinci în timp de 15 minute și că pentru a ajunge la numărul pe care îl consideră corect trebuie să escaladeze structura de mai multe ori.

În dreptul numărului vizat vor găsi o cutie, o vor lua și o vor aduce la partener, care trebuie să mănânce sau să bea tot ce este înauntrul cutiei. În funcție de corectitudinea răspunsului, partenerii vor mânca ceva plăcut sau ceva mai puțin plăcut.

Fetele nu pot continua proba până când partenerii lor nu termină de băut sau mâncat tot ce se află în cutie.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru prima probă

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi sunt primii concurenți care iau parte la proba Calendarului Vieții

Radu a investit suma de 600 de euro și menționează că are încredere în Oana pentru faptul că se descurcă de minune la cățărat, dar că se gândește cu temere la obiceiul acesteia de a uita lucruri esențiale.

Ajunsă în fața probei, Oana Matache susține că nu are deloc emoții cu privire la urcatul pe schelă. Iată cum s-a descurcat.

Prima întrebare pe care a pus-o Radu a fost: „La câți ani am avut accidentul de motocicletă?”, iar Oana a răspuns încrezătoare cu vârsta de 17 ani.

Urcând pe schela înaltă de 20 de metri, fără rețineri, Oana dă dovadă de curaj, dar din păcate răspunsul pe care îl oferă este greșit. Astfel, partenerul său, Radu este nevoit să bea un cocktail făcut din sardine, lapte și ananas.

Dani Oțil a fost impresionat de curajul ei și a făcut următoarea observație:

„S-a aruncat de la etajul 4 cu sfoară!”

Lui Radu, nevoit să bea preparatul, i s-a făcut rău și a început să vomite. Dani Oțil are o reacție pe măsură:

„Si pe mine mă rupe povestea asta. Nu știu dacă știi cât mi-e de greu mie. Din păcate, asta este proba. Oana a greșit un singur an și noi suferim împreună!

„Eram sigură că o să știe răspunsul la întrebarea cu accidentul pentru că este o chestie pe care am tot vorbit-o” spunea Radu cu părere de rău despre prima întrebare.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Concurenții au întâmpinat dificultăți încă de la prima provocare

Cea de a doua întrebare din partea lui Radu a fost: „Câte operații estetice am?”, iar Oana a răspuns: 3.

Descurcându-se foarte rapid pe schelă, Oana a dat dovadă imediat că s-a descurcat și cu răspunsul la întrebare, Radu fiind nevoit de această dată să mănânce un croissant.

A treia întrebare pe care Radu a rostit-o este: „În ce dată ne-am cunoscut?”, iar Oana a răspuns: 26.

Răspunsul a fost corect, iar partenerul ei a mâncat de această dată un baton de cereale.

Următoarea întrebare a fost: „La câte luni după momentul în care ne-am cunoscut a venit primul sărut?”. Oana a răspuns cu încredere: „o lună!”

Răspunsul a fost greșit, iar Radu a trebuit să bea un nou cocktail alcătuit din zeamă de varză, ceapă și frișcă.

Cu toate acestea, la testimonial Radu și-a dat seama că a greșit răspunsul pe care l-a oferit inițial, menționând faptul că a calculat greșit și că Oana a avut dreptate de fapt.

Ultima întrebare a fost: „La câți ani am învățat să cânt la tobe?”, iar Oana a răspuns: „la 15!”, dar fiind nesigură.

Timpul s-a scurs, iar Oana a mai avut doar 4 minute. Astfel a luat decizia de a merge pe varianta de 15 ani, care s-a dovedit a fi greșit. Radu a băut un nou cocktail format din pepene roșu, gălbenuș de ou și icre.

Dani Oțil a făcut anunțul conform căruia, cuplul format din Oana și Radu nu a trecut prima proba oficială a concursului.

Citește și: Vedetele au testat, la evenimentul de lansare Power Couple România, proba „Au, mami!”. Emisiunea începe luni, la Antena 1

Radu i-a spus Oanei suma pe care a investit-o pentru această probă, iar ea l-a îmbrățișat cu părere de rău.

„Sunt întrebări la care nu mă așteptam!” spunea Oana uimită.

„E frustrant. Le știai frate și le știai bine și le-am vorbit de o grămadă de ori și mi se pare că nu e scuză, dar e ok. Sunt chestii la care nu mă așteptam!” îi preciza supărat Radu Oanei.

„Singura chestie care m-a deranjat este întrebarea cu accidentul și cu vârsta cu accidentul. A fost dezamăgire” a mai adăugat acesta.

Radu Siffredi a suferit un accident în care și-ar fi putut pierde viața

În prima ediție a show-ului Power Couple România, Radu a făcut câteva dezvăluiri pe care nu mulți le cunoșteau. Tănărul a fost implicat într-un accident de motocicletă prin care ar fi putut să își piardă viața.

La vârsta de 16 ani, Radu a fost implicat într-un accident care i-a schimbat viața total. Deși a dat admitere la Facultatea de Actorie, acesta a înțeles că șansele de a-și îndepini visul i-au fost spulberate de nefericitul eveniment.

Experiența l-a marcat considerabil, Radu având nevoie de intervenții chirurgicale serioase.

„Eram pasager pe motocicleta unui prieten, ne-a ieșit o mașină în față, am intrat în mașina aia. Mi-a spart toată fața, maxilarul, dantura, nasul, genunchiul. Am fost avariat serios” povestea tânărul în cadrul competiției.

Radu și-a pierdut dantura în totalitate și a avut nevoie de reconstrucție facială.

„Nu ai voie să îți faci procedura de implant până la 18 ani că nu e osul destul de dezvoltat, așa că am avut proteză de la 16 la 18 ani. Nu e fun să îți mai cadă” poveste cu tristețe Radu.

Din cauza evenimentului tragic, iubitul Oanei Matache s-a confruntat cu bully din partea colegilor săi de liceu, dar cu ajutorul terapiei și cu atitudinea glumeață a reușit să treacă peste unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Reality show-ul este difuzat de Antena 1 și AntenaPLAY în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Băieții investesc bani în abilitățile partenerelor pentru p... Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. Lizi și-a învins frica de înălțime. Cum a reacționat Natant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x