Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Clasamentul cuplurilor. Care este perechea propusă spre eliminare

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a doua ediție de astăzi, telespectatorii au putut observa cum a decurs cea de a doua probă a competiției, acolo unde băieții au fost nevoiți să suporte durerile nașterii. Iată cum s-a încheiat ziua și ce le-a transmis Dani Oțil concurenților.

colaj foto cu dani otil si cu toate echipele de la power couple romania Galerie
Dani Oțil a dat o veste neașteptată în ediția a doua a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a doua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-au descurcat băieții la proba care i-a adus direct în sala de nașteri! Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum arată clasamentul cuplurilor după tortura pe care au suportat-o băieții și ce veste le-a dat Dani la finalul zilei.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Radu Siffredi, momente de tortură. Cât a rezistat durerilor nașterii

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Clasamentul cuplurilor

După ce primele două probe individuale au avut loc, Dani le-a reamintit concurenților faptul că urmează prima probă de cuplu din aceast show!

Recapitulând tot ce s-a întâmplat la cele 9 „nașteri”, concurenții s-au amuzat copios cu privire la momentele de teroare pe care le-au simțit sau privit de-a lungul zilei.

Dacă Ana este supărată pentru că a promis că un an nu va mai face shopping după ce Tudor a rezistat eroic pe scaunul durerii, Daiana Anghel se poate lăuda cu un partener puternic care are a dat dovadă de o toleranță extraordinar de bună.

Radu i-a uimit pe toți cu faptul că a înjurat timp de 12 minute fără oprire și mai ales, fără să se repete în cuvinte, iar CRBL l-a suprins la început chiar și pe Dani cu toleranța lui, însă din păcate nu a rezistat până la final.

În urma tuturor recapitulărilor, clasamentul din această zi este astfel:

  • Gabriela și Cristi - 3 300 de euro
  • Roxana și Cătălin - 3 298 de euro
  • Daiana și Sorin - 2 700 de euro
  • Mădălina și Emi - 2 700 de euro
  • AnaMaria și Tudor - 2 410 de euro
  • Delia și Lino Golden - 2 057 de euro
  • Eliza și Cosmin - 1 899 de euro
  • Oana și Radu - 1 850 de euro
  • Elena și CRBL - 1 376 de euro

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi, terifiat de intensitatea durerilor. Până la ce nivel a suportat

Dani Oțil a anunțat astfel primul cuplu propus la eliminare, și anume Elena și CRBL care au strând cei mai puțini bani de până acum în cadrul competiției.

„Dacă astăzi câștigam, nu eram la duel, dar cu o diferență foarte mică!” spunea Elena dezamăgită.

După ce s-a aflat primul cuplu care intră la eliminare, Dani a mai dat o veste care i-a surprins.

„Mâine, dragii mei, avem proba cuplurilor. Nu mai avem investiții, nu mai avem unul care suferă și celălalt care trage. Amândoi trebuie să jucați într-o echipă. Proba nu e ușoară. Ce pot să vă spun este că cei care ies pe primul loc primesc un bonus de 2 000 de euro.” le-a precizat prezentatorul.

„Cei care se clasează mâine pe ultimul loc intră la eliminare cu Elena și CRBL, dacă ei nu se salvează” este replica care îi sperie pe concurenți.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a răbufnit! Durerile nașterii l-au îngenunchiat: Au, mami

Veste neașteptată pe care a mai dat-o Dani Oțil i-a lăsat pe concurenți fără cuvinte. Iată ce a transmis prezentatorul emisiunii:

„Ne vom vedea aici cu cele două perechi propuse pentru eliminare și va trebui, stând de vorbă fără bilețele, fără biluțe, să spună fiecare pe cine salvăm. Pe cine rămâne cu noi și cine pleacă acasă fără nici un ban! Vă anunț că mâine avem o probă fenomenală! Vreau să vă odihniți. Ne vedem mâine, dragii mei, la proba de cupluri!”

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii. Ce i-a făcut Roxana Blenche

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi, terifiat de intensitatea durerilor. Până la ce nivel a... Ce este Sindromul Cluster, de care a suferit Sorin Gonțea de la Power Couple România. Durerea e insuportabilă și apare d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x