Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Ce cuplu se află pe primul loc și cine sunt propuși spre eliminare

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

colaj foto cu dani otil, poza cu concurentii de la power couple romania si poza cu natanticu Galerie
Două echipe au fost propuse la eliminare la Power Couple România | Antena 1

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cuplu

Iată ce cuplu este pe primul loc la proba de azi, dar și cine sunt cuplurile propuse pentru eliminare.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum arată noul clasament al cuplurilor

Ajunse înapoi la vila din Malta, cuplurile s-au adunat alături de Dani pentru a afla cele mai importante vești ale serii. Fiind prima seară de acest gen de până acum, concurenții s-au dovedit a fi emoționați și nerăbdători să afle punctajele pe care le-au obținut, dar și pe ce locuri se situează.

Dani Oțil nu i-a ținut mult în suspans și a anunțat imediat cuplul cu cele mai multe puncte: Emi și Mădă cu 5 puncte și un timp de 11:56:16.

Cei doi nu doar că au fost primii în clasament, ci au și primit încă 2 000 de euro pentru pușculiță, ajungând astfel la suma totală de 4 700 de euro.

Următoarele 4 cupluri au fost departajate de timpul pe care l-au petrecut pe pod, pentru că la proba memoriei au obținut fiecare câte 4 puncte.

Astfel, al doilea cuplu din clasament este reprezentat de Cristi Iacob și Gabriela cu 4 puncte și un timp de 11:54:65.

Al treilea cuplu este format din Lino și Delia cu 4 puncte și 14:10:88.

Locul cu numărul 4 este obținut de Oana și Radu cu 4 puncte și un timp de 14:24:83.

Pe locul 5 se situează CRBL și Elena cu 4 puncte și un timp de 14:47:47.

Locul 6 este ocupat de Lizi și Cosmin cu 4 puncte și un timp de 14:47:67.

Pe locul 7 au fost Roxana Blenche și Cătălin cu 3 puncte și un timp de 09:09:54.

Locul 8 este reprezentat de Tudor și Anamaria cu 3 puncte și un timp de 11:05:22.

Pe locul 9 au rămas Daiana și Sorin cu doar 2 puncte și un timp de 13:31:46.

Astfel, după recalcularea punctelor și a sumelor avute, cuplurile care intra la eliminare sunt formate din CRBL cu Elena și Daiana Anghel cu Sorin Gonțea.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enerveze teribil

Gestul Daianei a stârnit controverse

Imediat după ce Dani Oțil a părăsit casa în care cuplurile conviețuiesc, Daiana a făcut un gest pe care mulți l-au criticat foarte dur.

Fosta prezentatoare care acum este pasionată de skincare și de domeniul frumuseții, le-a invitat pe Roxana, Lizi, și Gabriela să le aplice măști pentru față și să le facă un masaj cu scopul unor tratamente faciale.

Acest lucru a fost văzut de către ceilalți ca o modalitate de manipulare și au dezbătut subiectul cu dezamăgire.

„Pentru mine, mi s-a părut un fel de a manipula și -haideți, veniți, toate că lucrez prin voi ca voi să vă duceți la bărbații că suntem toate prietene aici-, ideea aia veche că dacă femeia îți spune să nu elimini, n-o să elimini. Acest lucru nu funcționează. Mi se pare că suntem prea mișto toți ca să funcționeze manipularea” susținea Radu.

„Mi se pare foarte frumos gestul ei, adică eu înțeleg că totuși e o muncă pe care o depui, dar imediat ce s-a terminat cu Dani a zis -fetelor, eu trebuie să mă descarc, hai să vă fac la toate măști de față” spunea Delia, iubita lui Lino, dezamăgită.

„Dacă Daiana alegea să ne spună asta în alt moment, poate nu ar fi părut așa. Inițial am observat și eu, dar ea așa s-a prezentat” a mai adăugat aceasta.

CRBL, de asemenea, a observat acest gest și l-a discutat cu Elena la testimonial.

„S-a întâmplat și ieri și alaltăieri?” întreba artistul cu privire la atitudinea Daianei.

„Nu vreau să mint, Daiana a fost super drăguță cu noi toate și ne-a oferit niște măscuțe (...), dar și asta poate să fie o strategie pornită de acasă” motiva Elena.

„Corect. Adică nu poți să vii la pachețel cu tine cu 40 de măști” a intervenit CRBL, moment în care soția sa i-a reamintit faptul că Daiana a venit cu 6 trolere.

Totuși, CRBL a putut să vadă și altfel situația:

„Poate greșim. Noi o vedem exact invers, poate ea avea planul ăsta să-l facă oricum”, lucru susținut și de Elena, ulterior.

Daiana a motivat și ea gestul pe care l-a făcut:

„Poate contează că eu sunt așa mămoasă cu fetele, ce fac aici, fac cu prietenele mele. Nu este ceva ce eu fac aici ca ele să prindă drag de mine. Asta sunt eu!”

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Roxana și Cătălin au dat dovadă de dexteritate pe podul suspendat

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra mării

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cup... Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Ce cuplu părăsește pentru prima dată competiția. Ce reacții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x