Antena Căutare

Adriana Trandafir și Marian Râlea, despre ultimul episod din Fructul Oprit: "Se vor întâmpla lucruri la care nu vă gândiți”

Fanii serialului de la Antena 1 stau cu sufletul la gură până diseară, de la ora 20.00, când vor putea urmări finalul primului sezon din "Fructul oprit". Însă povestea nu se încheie aici, producția urmând să revină cu cel de-al doilea sezon.

Fanii serialului de la Antena 1 stau cu sufletul la gură până diseară, de la ora 20.00, când vor putea urmări finalul primului sezon din "Fructul oprit". Însă povestea nu se încheie aici, producția urmând să revină cu cel de-al doilea sezon.

Adriana Trandafir și Marian Râlea vorbesc despre ultimul episod din Fructul Oprit. Cei doi declară faptul că finalul acestui sezon îi va surprinde fanii serialului.

Episodul cu numărul 23 va aduce în fața fanilor momente neașteptate, secvențe emoționante și pline de suspans, dar și ... două mirese.

Produs de Ruxandra Ion, “Fructul oprit” va reveni în atenția telespectatorilor Antenei 1 cu un nou sezon, realizat după un scenariu 100% original, care le va aduce fanilor numeroase surprize.

Bebe nou în showbiz! Cornel Păsat și iubita sa, Bianca, vor deveni părinții unui băiețel: ”Mă simt mai bine decât arăt”... Vă amintiți? În urmă cu patru ani, Daniel Osmanovici stătea 37 de ore neîntrerupte, în direct, pentru Kassandra: ”A fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x