Antena Căutare

Alessia ne-a explicat pe note de ce "Nu mai ține"! Artista arată extraordinar!

Alessia cântă la Prietenii de la 11 piesa "Nu mai ține". Melodia se bucură de un real succes pe rețelele de socializare.

Alessia cântă la Prietenii de la 11 piesa "Nu mai ține". Melodia se bucură de un real succes pe rețelele de socializare.

A făcut parte din trupa Oxygen, și de la vârsta de 14 ani urmează cursuri de canto, dans și imagine, pentru a-și dezvolta abilitățile necesare unui artist complet. În 2010 lansează primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului și primind în 2011 premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits.

În 2011 apare cel de-al doilea single „Find Me (Ale, Ale)” care de asemenea se bucură de un mare succes în rândul publicului situându-se în Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului întocmit de Media Forest.

La începutul anului 2012 a lansat cel de-al treilea single intitulat „Everyday” lucrând la realizarea lui cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter. Pentru sfârșitul anului a pregătit single-ul intitulat sugestiv „Ale Kumaye”, produs de Allexinno & Starchild. Piesa urmează aceeași linie ca precedentele, fiind veselă și dinamică.

Jo și Randi, o nouă colaborare muzicală! Fac ce fac, și mai scot câte un hit!... Ești decis și tu să crești „un peștișor de aur” la tine acasă? Suprasolicitarea în acvariu poate duce la lupte între peș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x