Antena Căutare

Andreea Bălan și Iuliana Beregoi au făcut show de zile mari! „Moșule, ce tânăr ești”

Andreea Bălan şi fosta concurentă a emisiunii „Next Star”, Iuliana Beregoi, au făcut show de zile mari în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Niciodată piesa „Moșule, ce tânăr ești” nu a sunat mai bine ca acum!

Andreea Bălan şi fosta concurentă a emisiunii „Next Star”, Iuliana Beregoi, au făcut show de zile mari în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Niciodată piesa „Moșule, ce tânăr ești” nu a sunat mai bine ca acum!

Andreea Bălan arată într-o formă de zile mari și a decis să ne aducă tuturor un strop din magia sărbătorilor de iarnă cu celebra piesă „Moșule, ce tânăr ești”!

Artista nu a cântat singură, ci alături de frumoasa Iuliana Beregoi, puștoaica fenomen de la „Next Star”. Pentru cei care nu știu, adolescenta are deja peste 500 de mii de fani în mediul online și orice piesă lansată se transformă într-un adevărat hit!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea "Prietenii de la 11" că sa savurezi specialul moment muzical!

Cum poți să scapi de tatuaje sau de sprâncenele conturate! Metoda e extrem de simplă... Florin Ristei nu mai are nicio șansă! Iuliana Pepene de la Observator, dezvăluirea momentului! „Ți-am făcut un copil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x