Antena Căutare

Momentul toamnei, la tv! Andreea Marin cântă LIVE cu Brenciu, Ristei și Jeremy Ragsdale

A fost senzație în platoul emisiunii "Prietenii de la 11", asta după ce Horia Brenciu a făcut un spectacol de zile mari. Și n-a fost doar el, căci i s-au alăturat Florin Ristei, cel mai proaspăt câștigător de X Factor, Jeremy Ragsdale, dar și... surpriză, Andreea Marin.

A fost senzație în platoul emisiunii "Prietenii de la 11", asta după ce Horia Brenciu a făcut un spectacol de zile mari. Și n-a fost doar el, căci i s-au alăturat Florin Ristei, cel mai proaspăt câștigător de X Factor, Jeremy Ragsdale, dar și... surpriză, Andreea Marin.

Invitați la prieteni, Andreea Marin și Horia Brenciu s-au bucurat de revedere, pentru că se știu de mai bine de 20 de ani, iar principalul lor loc de întâlnire era platoul de televiziune. Se vedeau des la emisiuni, iar de data aceasta s-a lăsat și cu o premieră.

Avem așa, 2Xcâștigător X Factor, Florin Ristei si Jeremy Ragsdale, un Brenciu veșnic pus pe distracție și o Andreea Marin, mereu tânără și cu un look impecabil. S-a cântat "Treasure", a lui Bruno Mars, iar spectacolul a fost garantat!

Andreea Marin, luată la dans de Horia Brenciu! A fost show total, în direct, la "Prietenii de la 11"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x