Antena Căutare

Andreea Răducan, îndurerată de moartea comentatorului sportiv Cristian Țopescu: "A fost un om atât de mare și de bun... Am crescut cu vocea lui"

Andreea Răducan, extrem de îndurerată de moartea lui Cristian Țopescu, a vorbit despre relația pe care o avea cu legedarul comentator sportiv. Fosta gimnastă a avut posibilitatea de a învăța meserie de la Cristian Țopescu, în 2004, la Olimpiada de la Atena.

Andreea Răducan, extrem de îndurerată de moartea lui Cristian Țopescu, a vorbit despre relația pe care o avea cu legedarul comentator sportiv. Fosta gimnastă a avut posibilitatea de a învăța meserie de la Cristian Țopescu, în 2004, la Olimpiada de la Atena.

Cristian Ţopescu, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Regele Mihai I i-a conferit, în septembrie 2010, decoraţia regală „Nihil Sine Deo”, pentru merite deosebite aduse sportului românesc.

În noiembrie 2013, conducerea Clubului Sportiv Municipal Oneşti i-a oferit lui Cristian Ţopescu o diplomă de excelenţă, care i-a fost înmânată de Nadia Comăneci, în cadrul galei care a marcat împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea CSM Oneşti.

Cântărețul Gheorghe Gheorghiu, pe primele pagini, printre cei mai periculoși dictatori. Artistul, așezat lângă Hitler: &... Serghei Mizil, personajul excentric care face deliciul publicului: "Am făcut tot ce am vrut, în viață. Nu am fost s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x