Antena Căutare

Andreea Raicu dezvăluie care sunt secretele ținutei perfecte, în emisiunea ”Prietenii de la 11”! Colecția este iubită de femeile din toată țara!

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea ”Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre ținutele perfecte alături de Mirela Bucovicean.

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea ”Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre ținutele perfecte alături de Mirela Bucovicean.

Cele două se știu de mult timp și au dezvăluit mai multe detalii despre proiectul lansat de Andreea Raicu, o linie de ținute office și una de ținute pentru evenimente. Este o colecție vestimentară lansată în decembrie 2014, într-un mod natural, din pasiune pentru frumos și pentru modă.

Totul s-a întâmplat la emisiunea „Prietenii de la 11”, un show ce face parte din grila de program Antena 1!

„Această linie de haine s-a născut din dorința oamenilor de a se îmbrăca la fel ca mine. Sunt niște haine extreme de simple. Fiecare ținută are un accent sau un detaliu care o face să fie deosebită. Sunt mulți oameni care spun că nu fac haine simple pentru că asta face toată lumea. Din acest motiv nu mai face nimeni asta și ne-am găsit un segment extraordinar de bun, mai ales pentru hainele de office. Ne-am dorit în colecția de office să aducem un plus de feminitate. Mi-am dorit să aduc o linie de feminitate, ca femeile să se îmbrace și să arate mai feminin, fiindcă e păcat să ascundă asta”, a mai zis Andreea Raicu la emisiunea de la Antena 1.

Mirela Bucovicean a apreciat extrem de mult colecția despre care s-a vorbit în timpul emisiunii „Prietenii de la 11”.

„Femeile se duc hipnotizate la hainele făcute de Andreea Raicu. Se duc direct la standul ei și ceea ce au apreciat mult la colecția ei este că a găsit echilibrul perfect între un produs bun, cu material bun, cu design simplu și versatil”

Emisiunea de la Antena 1 a continuat cu o scurtă prezentare de modă, în care invitații și telespectatorii au văzut piese vestimentare din colecția propusă de Andreea Raicu.

Mirela Bucovicean, extrem de apreciată în lumea modei, a dat tuturor sfaturi utile despre ținuta perfectă, dar și despre ce este la modă acum.

Din programul emisiunii „Prietenii de la 11” nu a lipsit nici Maria Dragomiroiu, o artistă extrem de îndrăgită din lumea muzicii populare! Dacă ai ratat show-ul, atunci intră pe www.a1.ro ca să vezi mai multe faze din emisiunea „Prietenii de la 11” sau pentru a verifica ce are Antena 1 în program!

Doina Teodoru, câștigătoarea iUmor, în conflict cu Florin Ristei: ”Știi că aș putea să te dau afară din emisiune în mome... Un duet LIVE de senzaţie! Ianna Novac, fosta componentă a trupei A.S.I.A., a cântat alături de Florin Ristei - "Tha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x