Căutare Live

Andrei Ștefănescu, despre experiența de la Asia Express: „A fost horror! Am mâncat gândaci"

Andrei Stefanescu, care a format echipa cu Liviu Varciu in cadrul celui mai asteptat reality-show al primaverii de pe Antena 1, Asia Express, a făcut marturisiri sincere despre experienta care a durat mai bine de o luna.

Andrei Ștefănescu, care a format echipă cu Liviu Vârciu în cadrul celui mai așteptat reality-show al primăverii de pe Antena 1, Asia Express, a făcut mărturisiri sincere despre experiența care a durat mai bine de o lună.

Aventura Asia Express i-a schimbat viața membrului trupei Alb Negru. Totul a fost foarte greu în Asia. Concurenții trebuiau să se descurce cu un dolar pe zi, să parcurgă și 200 de kilometri pe zi, în condiții grele.

Am văzut acolo niște lucruri incredibil de grele. Am trăit foarte greu o lună și ceva”, a dezvăluit Andrei la „Prietenii de la 11”.

Cei 14 concurenți mărturisesc că fost un reality pe bune, singurul de acest gen din România.

Formatul emisiunii care va începe curând la Antena 1 duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda.

Roxana Nemeș are o nouă melodie. „Drog letal”, piesa cu care blonda vrea să dea lovitura!... ”Florin Ristei se însoară!”. Artistul confirmă autenticitatea mesajului postat pe Facebook. Când va avea loc nunta...
Ultimele știri