Antena Căutare

Bătaie cu cornete în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Florin Ristei și Diana Munteanu s-au distrat pe cinste, ca-n vremea copilăriei!

Întrecerea cu cornete, cel mai distractiv joc al copilăriei, a fost azi una dintre marile surprize ale emisiunii „Prietenii de la 11”!

Întrecerea cu cornete, cel mai distractiv joc al copilăriei, a fost azi una dintre marile surprize din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Florin Ristei, Diana Munteanu, dar și Sore, Nico și Adina Buzatu au fost provocați să spargă niște baloane cu ajutorul...cornetelor!

Cine nu își mai amintește de acest joc ce ne făcea copilăria atât de frumoasă și palpitantă? S-a lăsat cu show de zile mari la emisiunea „Prietenii de la 11”, acolo unde Diana Munteanu și Florin Ristei au sărbătorit astăzi un an de la prima emisie!

Petrecere de pomină la „Prietenii de la 11”! Florin Ristei și Sore și-au unit forțele și au făcut duetul ANULUI!... Diana Munteanu are o voce de milioane și nimeni nu știa asta până acum! Blonda a făcut show incendiar cu piesa "Pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x