Antena Căutare

Bibi ne cântă "Vara în stilul meu”! Va răsuna la maximum pe plajă şi în cluburile de pe litoral!

Bibi a cântat la "Prietenii de la 11" o piesa extraordinara „Vara în stilul meu”.

Bibi a cântat la "Prietenii de la 11" o piesa extraordinara „Vara în stilul meu”.

La 15 ani, face furori pe internet şi le-ar putea da lecţii artiştilor consacraţi la capitolul promovare. Îşi spune Bibi şi adună milioane de vizualizări pe youtube. Compune, cântă şi dansează de când se ştie. În plus, ţine un jurnal online, spre bucuria "bibişorilor", aşa cum îşi alintă fanii.

Ea este Bibi, iar "bibişorii" sunt pur şi simplu în extaz, de fiecare dată când artista-vloggeriţă postează ceva pe internet. La doar 14 ani, are aproape 200 de mii de fani pe facebook, şi încă 35 de mii pe youtube, acolo unde face vlogging.

Bibi este Bianca Mihaela Lixandru. Nu de puţine ori, presa a numit-o noua Nicole Cherry. Ea se consideră doar o adolescentă cu talent şi noroc. A cântat pe toate scenele ţării, încă de la 6 ani. Dovadă, zecile de trofee pe care le priveşte cu mândrie.

ZI DE SĂRBĂTOARE! Oana Roman și Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie. Au o fetiță superbă, au fost la un ... Unde eşti, tu, REGE, să-l auzi?! Florin Ristei, variantă senzaţională, CUM ALTFEL?!, a piesei "Human Nature". ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x