Antena Căutare

Ce familie frumoasă! Imagini în PREMIERĂ cu Horia Brenciu şi fetiţele lui, dar și cu mezinul familiei, Toma!

Imagini de senzaţie cu Horia Brenciu şi fetiţele lui au fost prezentate la Prietenii de la 11. Cunoscut pentru veselia și buna sa dispoziție, Horia Brenciu a bifat o apariţie de senzaţie la emisiunea moderată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Juratul de la X Factor și-a făcut intrarea în platou în... colanţi! 

Imagini de senzaţie cu Horia Brenciu şi fetiţele lui au fost prezentate la Prietenii de la 11. Cunoscut pentru veselia și buna sa dispoziție, Horia Brenciu a bifat o apariţie de senzaţie la emisiunea moderată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Juratul de la X Factor și-a făcut intrarea în platou în... colanţi! Rememorând vremurile vechi, în care avea și el calitatea de prezentator tv, Brenciu, care primea mii de mesaje de la oamenii care-l urmăreau, a avut un mare reproș pentru aceștia: ”De ce m-ați lăsat să fiu blond atâta vreme?”

Păi nu este el SHOWMAN-ul nostru? Horia Brenciu, apariţie de senzaţie la ”Prietenii de la 11”: În colanţi, pe bicicletă!... Pentru cei lipsiți de idei. Preparate ideale şi rapide pentru micul dejun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x