Antena Căutare

Cum arată fiul celebrului antrenor Ilie Dumitrescu! Te îndrăgostești instant de el!

La 21 ani, Toto, fiul celebrului antrenor Ilie Dumitrescu, are planuri foarte mari pentru viitorul său și, încă de când a intrat în platou, a și făcut o victimă!

La 21 ani, Toto, fiul celebrului antrenor Ilie Dumitrescu, are planuri foarte mari pentru viitorul său și, încă de când a intrat în platou, a și făcut o victimă!

Tânărul, model și actor, vrea să joace în filme produse la Hollywood, apoi vrea să aducă câteva dintre aceste producții americane și în România: "Dacă reușesc la Hollywood, aș vrea să aduc producții de acolo în România".

Ramona aproape că s-a îndrăgostit instant când l-a văzut pe frumosul tânăr și Florin RIstei a glumit, spunând că el se retrage pentru a oferi celor doi intimitate ca să se cunoască mai bine!

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Prietenii de la 11”!

DESPRE ILIE DUMITRESCU

Ilie Dumitrescu (n. 6 ianuarie 1969, București) este un fost jucător român de fotbal DIN „Generația de Aur”, actual antrenor. A cunoscut consacrarea ca fotbalist la Steaua București. A mai jucat în Anglia, Spania și Mexic. A făcut parte din lotul echipei naționale a României cu ocazia realizării celei mai mare performanțe a acesteia, sfertul de finală jucat la Mondialul din 1994. Ca antrenor, a pregătit printre altele echipele grecești AEK Atena și PAOK Salonic, dar și fosta sa echipă, Steaua București.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la campionatele europene și mondiale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.[1][2]

Cum să ai păr sănătos și frumos, chiar și în timpul iernii! Secretul știut doar de vedete... Carmen Brumă lansează jurnalul de gravidă! Cum poți să nu te îngrași în perioada sarcinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x