Antena Căutare

Cum îți salvezi RELAȚIA! Partenerul tău nu o să mai vrea niciodată să te părăsească!

Invitată la „Prietenii de la 11”, Ruxandra Luca a realizat un super reportaj prin care a dorit să ne arate cât de importantă este comunicarea în viața unui cuplu! Invitată la „Prietenii de la 11”, Ruxandra Luca a realizat un super reportaj prin care a dorit să ne arate cât de importantă este comunicarea în viața unui cuplu, cea care aduce fericirea și înțelegerea între parteneri.

Invitată la „Prietenii de la 11”, Ruxandra Luca a realizat un super reportaj prin care a dorit să ne arate cât de importantă este comunicarea în viața unui cuplu, cea care aduce fericirea și înțelegerea între parteneri.

Doar că, așa cum vă puteți imagina, situația se schimbă radical și devine puțin mai complicată atunci când un copil apare în viața unui cuplu.

Brusc regulile devin altele, aven tendința să comunicăm mai puțin și astfel apare o „prăpastie” între parteneri. Ce trebuie să faci ca să ai o super relație cu partenerul tău de viață?

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Gina Pistol, dezvăluiri despre noul sezon „Asia Express”! „Dacă ceri carne de vită la... Cum pregătești cea mai bună rețetă de sushi! Se face simplu și rapid, cu puține ingrediente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x