Antena Căutare

De șase ani, sub vocea infinită a lui Florin Ristei! La multi ani, FreeStay!

Formată în anul 2012, la inițiativa lui Florin Ristei, alături de Șerban Niculae, FreeStay devine în foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România, o continuare firească a succesului atins de către Florin Ristei, fondator al trupei “Amici”, odată cu lansarea celebrului hit “Dana”.

Mulți ani trăiască, muuulți ani trăiascăăă! Formată în anul 2012, la inițiativa lui Florin Ristei, alături de Șerban Niculae, FreeStay devine în foarte scurt timp unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România, o continuare firească a succesului atins de către Florin Ristei, fondator al trupei “Amici”, odată cu lansarea celebrului hit “Dana”.

"Am făcut în șase ani cât alții în 20", a concluzionat al nostru Ristei despre anii de trupă. Freestay încântă publicul atât cu piese proprii, cu versuri cu mesaj, videoclipuri inedite, dar și coveruri ale celor mai cunoscute piese, toate sub vocea infinită a lui Florin Ristei.

De șase ani, sub vocea infinită a lui Florin Ristei! La multi ani, FreeStay!

Foto: Infomusic

Le urăm mulți ani încununați de succese și realizări mărețe!

Secretul sprâncenelor perfecte. Învață direct de la specialiști!... Simona Florescu a vorbit pentru prima dată după divorțul de Ion Dichiseanu: "Au fost niște ani..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x