Antena Căutare

Design vestimentar contemporan inspirat din tradiția populară. Noua colecție a lui Adrian Oianu, designerul cu 1000 de ii, te va face să-ți schimbi garderoba!

Adrian Oianu a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre designul vestimentar contemporan inspirat din tradiția populară.

Adrian Oianu a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre designul vestimentar contemporan inspirat din tradiția populară.

Andreea Berecleanu și Adrian Oianu fac mărturisiri incredibile despre monarhie!

Designerul pune câte puţin din tradiţia româneasca în fiecare piesa vestimentară care iese din mâinile lui. Designerul nu urmeaza o moda, ci spune ca şi-a creat o lume proprie, care va supravieţui şi dupa ce folclorul romanesc nu va mai fi in trend.

Adrian Oianu, designerul cu 1000 de ii: "Pasiunea mea pentru portul tradiţional românesc este dintotdeauna"

Adrian Oianu este singurul designer vestimentar autentic din România, în sensul propriu al termenului de design aplicat creaţiei vestimentare. Demersul său creativ este complet, coerent articulat, matur, clar. Mesajul său are viziune şi misiune. Şi, mai ales, oriunde ai vedea purtată o rochie "Oianu", o recunoşti imediat. Astfel, creaţia sa are şi funcţia de modă, dar într-un mod special: nu se adresează unei mase mari de clienţi şi nu este persiabilă. Oianu şi-a creat o nişă de clienţi pentru care creează produse de design vestimentar atemporale.


Este deosebit de sexy, însă ei îi plac bărbații urâți! Ramona: ”Îmi placea mult de el, dar nu mai știu cum îl cheamă”... Regizorul Ioan Cărmăzan, în prag aniversar: ”Înainte de 1989 am reușit să nu am cuvântul comunist, dar m-a costat. Putea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x