Antena Căutare

Diana Munteanu şi Ellida Toma: echipa care aduce stil şi eleganţă în faţa, dar şi în spatele camerelor

Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii Prietenii de la 11, şi Ellida Toma, stilist şi gazda rubricii Stil de Succes by Ellida Toma, au vorbit despre cele mai bune sfaturi pe care le-au primit, despre stilurile proprii şi despre piesele din garderobă de care nu s-ar putea despărţi vreodată.

Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii Prietenii de la 11, şi Ellida Toma, stilist şi gazda rubricii Stil de Succes by Ellida Toma, au vorbit despre cele mai bune sfaturi pe care le-au primit, despre stilurile proprii şi despre piesele din garderobă de care nu s-ar putea despărţi vreodată.

Întrebări Diana:

Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la Ellida?

Ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, dar poate cel mai important lucru legat de stil, de la care nu ne abatem este: “Less is more”...ne plac aceleaşi lucruri şi atunci este foarte uşor să lucrăm. Suntem chiar o echipă faină!

Ce reguli de stil respecţi în viaţa de zi cu zi?

Mă îmbrac foarte lejer, casual, smart casual şi sport de cele mai multe ori, port haine lejere. Îmi place să mă îmbrac cât mai simplu, fără ca ţinuta să sară în ochi şi, în general, consider că porţi ceea ce te reprezintă şi că totul ţine de atitudine.

Care este itemul din garderobă la care nu ai putea renunţa niciodată?

Nu sunt genul de om care se atasează de lucruri, cu atât mai puţin de haine, spre bucuria mea, îmbrac zilnic altceva şi e minunat! Poate rochia neagră de mătase cu bretele subţiri, făcută chiar de Ellida. O port cu sneakers, sandale cu toc, botine, orice!

Întrebări Ellida:

Cum apreciezi relaţia voastră - stilist&designer - persoană publică?

Între noi este o conexiune foarte bună şi a contat mult să ne înţelegem încă de la început. Este foarte importantă comunicarea dintre noi. Mereu funcţionează. Suntem mereu flexibile. Găsim răspunsuri pentru toate întrebările şi idei, soluţii, rezolvări pentru orice situaţie. Nu ducem lipsă nici de inspiraţie. Orice legătură este constructivă, atunci când ambele părţi vor fi implicate 100%. Mărturisesc că nu am întâlnit o persoană atât de preocupată de imaginea ei, iar asta mă bucură şi mă ajută enorm în munca mea de stilist. Emisiunea se termină, dar noi nu ne oprim. Avem mii de mesaje whatsapp, sute de poze şi kilometri de mesaje scrise. Suntem echipă şi construim împreună. Iar feed-back-ul primit ne aduce mulţumire şi satisfacţie.

Care este itemul din garderoba la care nu ai putea renunţa niciodată?

Este vorba despre două itemuri de fapt, la care nu aş putea să renunţ: cămaşa albă şi jeanşii. Am o întreagă colecţie de cămăşi albe, simple, clasice, reinterpretate, destructurate, şi zeci de perechi de jeanşi: cu texturi, boyfriend, cu aplicaţii de capse şi fermoare metalice, destroyed jeans, de inspiraţie optzecistă… Chiar şi aşa, mereu adaug o nouă cămaşă colecţiei mele, sau încă o pereche de jeanşi. Sunt piese statement pe care le poţi integra în ţinute ce aparţin unor stiluri diferite. Plus că nu mai încape în discuţie confortul pe care ţi-l dau aceste două piese vestimentare.

Ţie ce îţi place să porţi în viaţa de zi cu zi?

Pentru mine fiecare zi este extrem de activă şi vestimentaţia pe care mi-o aleg are legătură cu asta. Ador stilul lejer, cu jeanşi şi topuri asimetrice, încălţăminte comodă, flat, iar în anotimpul cald, salopetele de in şi rochiile realizate din materiale naturale ocupă un loc de seamă în garderoba mea.

sursa: www.theone.ro

Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit: "Ea este lucrarea mea de doctorat!" Fiica lui, Ioana, a studiat vio... Oglindă, oglinjoară...cine e cea mai frumoasă din ţară: Antonia sau Ramona?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x