Antena Căutare

Dima Trofim, basarabeanul sexy din emisiunea „Ultimul Trib”, face dezvăluirea momentului! „Mi-e puțin frică...”

Chipeșul actor Dima Trofim este unul din concurenții supershowului „Ultimul trib”! Acesta a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a da mai multe detalii despre emisiunea care va începe în curând pe Antena 1!

Chipeșul actor Dima Trofim este unul din concurenții supershowului „Ultimul trib”! Acesta a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a da mai multe detalii despre emisiunea care va începe în curând pe Antena 1!

Ce provocări vor avea vedetele și ce se va întâmpla în cea mai tare emisiune de aventură de la Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus! Dima Trofim face dezvăluiri incredibile despre show-ul care te va ține cu sufletul la gură.

Ce se va întâmpla în emisiunea „Ultimul trib”:

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, cea de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru ”Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție. În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Fii mereu la curent cu informaţii despre noul show care va începe în curand, la Antena 1:

https://www.facebook.com/UltimulTribAntena1/

https://www.instagram.com/ultimultrib/

Jason Derulo, show INCEDIAR în România! Cum poți câștiga bilete la concert... Gimnaștii României se pregătesc să plece la Campionatul European! De ce vor lua miere în bagaje?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x