Antena Căutare

Dumnezeu le-a luat vederea, dar le-a dat voci minunate. Doi artişti speciali! Maestrul George Nicolescu, sfaturi pentru Alex Pîrvu, fostul concurent de la Next Star: "Trebuie să creadă în el şi în tot ceea ce i-a dat Cel de sus"

La trei ani de la participarea la Next Star, Alex Pîrvu revine pe micile ecrane! Micul cântăreţ a primit sfaturi, chiar în platoul de la Prietenii de la 11, de la George Nicolescu, un alt artist cu nevoi speciale!

La trei ani de la participarea la Next Star, Alex Pîrvu revine pe micile ecrane! Micul cântăreţ a primit sfaturi, chiar în platoul de la Prietenii de la 11, de la George Nicolescu, un alt artist cu nevoi speciale!

A început să cânte la 7 ani, mergând la biserică, iar la serbări, se auzea o voce mai puternică din spate, aşa că părinţii l-au dat la canto, în Piteşti. De la primele lecţii, profesorii şi-au dat seama că locul lui Alex este pe scenă şi l-au încurajat să continue să cânte.

"Am cântat şi eu alături de el şi a fost foarte emoţionant. Nu mă aşteptam să fie un puşti atât de talentat. Se întâmpla în urmă cu trei ani... De când nu l-am mai văzut a împlinit 15 ani, iar azi a venit la "Prietenii de la 11", a spus Florin.

"De când nu ne-am mai văzut, am trecut de Capacitate recent, mi s-a modificat vocea, este încă în schimbare", a explicat Alex.

Maestrul George Nicolescu, cel care a bucurat sufletele a milioane de români cu melodiile sale, a ţinut să îi transmită un mesaj fostului concurent de la "Next Star":

"Nu există vreun secret pentru succes, lucrurile se învaţă şi se fură în timp. Dar totul ţine de muncă, încredere şi credinţă, fără ele nu ai nicio şansă. Alex trebuie să creadă în el şi în tot ceea ce i-a dat Dumnezeu", a spus cântăreţul.

Ultimele pregătiri pentru botezul anului în Marea Britanie. Toate detaliile despre petrecerea Prinţului Louis: cine sunt... Un duo de senzaţie la "Prietenii de la 11"! Alex Pîrvu, fostul concurent "Next Star", şi Florin Rist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x