Antena Căutare

„Prietenii de la 11”. Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda împlinește un an. Cu cine seamănă micuța și cum o vor sărbători

Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda împlinește un an. Cei doi părinți au povestit la „Prietenii de la 11” că îi vor face o petrecere privată micuței.

Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda împlinește un an. Cei doi părinți au povestit la „Prietenii de la 11” că îi vor face o petrecere privată micuței.

Gabriela Cristea a dezvăluit și cum este Tavi Clonda ca tată.

Cei doi au dezvăluit și că sunt în căutarea unei bone pentru fiica lor, Victoria.

„Important e să fie un om bun și în putere”, a spus Gabriela Cristea.

Urmărește clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” pentru a afla ce planuri au Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru sărbătorirea și îngrijirea fiicei lor.

Cei doi și-au povestit și peripețiile din vacanța pe care au petrecut-o în Turcia. Urmărește clipul de mai jos din emisiunea „Prietenii de la 11” pentru a afla prin ce au trecut și cu ce impresii au rămas.

„Prietenii de la 11”. Echinocțiul de toamnă este un eveniment astrologic MAJOR. HOROCOPUL, dat peste cap! Posibilă despă... „Prietenii de la 11”. „Învingătorii", cea mai nouă piesă Iris. Care este mesajul melodiei și ce și-au propus membri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x