Prietenii de la 11

Florin Ristei a rememorat momentul culminant din finala X Factor: "Credeam că nu o să câştig! I-am dat mesaj mamei mele, s-a dus, a luat ăsta!"

 

Florin Ristei a fost marele câştigător al sezonului trei X Factor Romania! Prezentatorul de la Prietenii de la 11 a povestit cum a trăit momentul dinaintea anunţării câştigătoului!

Cu toții știm scena în care Dani Oțil anunță: "Câștigătorul sezonului trei X Factor este... Floooooriiiin Risteeeei!" Se întâmpla în 2013, când vocea lui Ristei fusese adusă din nou în atenția publicului, în show-ul fenomen, care avea să-i aducă și marele trofeu.

S-a luptat cu Mațaev, cei doi ajungând până în finală, iar Ristei era convins că "a luat ăsta"!

"N-o să uit niciodată vocea lui Dani când a anunțat. Eram nervos, eram sigur că nu o să câștig, i-am trimis mesaj mamei și i-a spus a luat ăsta trofeul (Mațaev - n.r.)", a povestit Ristei care se uită în continuare, în fiecare vineri, de la 20:00, la X Factor.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI