Antena Căutare

Florin Ristei a rememorat momentul culminant din finala X Factor: "Credeam că nu o să câştig! I-am dat mesaj mamei mele, s-a dus, a luat ăsta!"

Florin Ristei a fost marele câştigător al sezonului trei X Factor Romania! Prezentatorul de la Prietenii de la 11 a povestit cum a trăit momentul dinaintea anunţării câştigătoului!

Florin Ristei a fost marele câştigător al sezonului trei X Factor Romania! Prezentatorul de la Prietenii de la 11 a povestit cum a trăit momentul dinaintea anunţării câştigătoului!

Cu toții știm scena în care Dani Oțil anunță: "Câștigătorul sezonului trei X Factor este... Floooooriiiin Risteeeei!" Se întâmpla în 2013, când vocea lui Ristei fusese adusă din nou în atenția publicului, în show-ul fenomen, care avea să-i aducă și marele trofeu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a luptat cu Mațaev, cei doi ajungând până în finală, iar Ristei era convins că "a luat ăsta"!

"N-o să uit niciodată vocea lui Dani când a anunțat. Eram nervos, eram sigur că nu o să câștig, i-am trimis mesaj mamei și i-a spus a luat ăsta trofeul (Mațaev - n.r.)", a povestit Ristei care se uită în continuare, în fiecare vineri, de la 20:00, la X Factor.

Lorelai Moşneguţu a împlinit 16 ani! Fetița fără mâini și picioare a crescut și e o adolescentă în toată firea... Gheorghe Turda a învins cancerul! Declarații uluitoare ale artistului: "Nu te doare, dar îți poate lua viața!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x