Antena Căutare

Vocea unui înger dezlănțuit! Florin Ristei cântă LIVE celebra piesă „Tu ești primăvara mea”! Ce pansament pentru suflet! (VIDEO)

Vocea lui îți alină sufletul și e un adevărat pansament! După ce a făcut show de zile mari cu Horia Moculescu și cu Ana Baniciu, Florin Ristei a cântat LIVE piesa „Tu ești primăvara mea”!

Vocea lui îți alină sufletul și e un adevărat pansament! După ce a făcut show de zile mari cu Horia Moculescu și cu Ana Baniciu, Florin Ristei a cântat LIVE piesa „Tu ești primăvara mea”!

Cei trei și-au unit forțele și talentul muzical în platoul emisiunii pentru a demonstra că nimic nu este mai frumos decât muzica. „Fly me to the moon” n-a sunat niciodată mai bine ca acum, căci cei trei au făcut un adevărat moment de legendă!

Apoi, Florin Ristei a pus mâna pe microfon și a cântat singur super piesa „Tu ești primăvara mea” a lui Aurelian Andreescu! A fost un moment magic, în care vocea unui înger parcă s-a dezlănțuit, oferind un adevărat pansament pentru suflet!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să savurezi specialul moment muzical!

Horia Moculescu, Ana Baniciu și Florin Ristei, moment de LEGENDĂ! Cei trei au cântat LIVE cea mai frumoasă piesă de iubi... Oficial. Arnold Schwarzenegger și Jean Claude Van Damme vin în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x