Antena Căutare

Florin Ristei, declarație emoționantă de la o admiratoare: „Dăruiești tot ce ai prin vocea ta. Îți simt sufletul în fiecare vers al tău...”

Florin Ristei, artistul și coprezentatorul emisiunii  ”Prietenii de la 11:00”, cea mai nouă emisiune a primăverii la Antena 1, este surprins mai mereu de fani.

Florin Ristei, artistul și coprezentatorul emisiunii ”Prietenii de la 11:00”, cea mai nouă emisiune a primăverii la Antena 1, este surprins mai mereu de fani.

De data asta, o admiratoare i-a scris o declarație emoționantă. „Dăruiești tot ce ai prin vocea ta. Îți simt sufletul în fiecare vers al tău...”, a fost mesajul tinerei. „Unde ai învățat să scrii așa frumos?”,a întrebat-o un alt fan de-al artistului.

Fata a postat mesajul la videoclipul celei mai recente piesă a sa împreună cu trupa Free Stay, ”Din întâmplare”, o melodie cu o încărcătură emoțională puternică. ”Este o poveste de dragoste privită din perspectiva băiatului, care își asumă și recunoaște partea lui de vină. Asta ca să mai umanizăm un pic partea masculină ce iese șifonată din aproape orice situație în doi”, a explicat Florin.

Vouă vă place piesa?

Diana Munteanu te învață tot ce nu știai! Ce tradiții și obiceiuri se țin în Vinerea Mare... Andreea Antonescu, schimbare de look și de stil! "Dacă dragoste nu e, nimic nu e", reinterpretată superb! Gheo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x