Antena Căutare

Florin Ristei, speriat de textura și gustul checului gătit Diana Munteanu?: ”Ai pus și cauciuc?! Mă înec!”

Pentru Diana Munteanu şi Florin Ristei ziua a început cu o mare bucurie, „Prietenii de la 11” pãşind astãzi în noua lor cãsuţã:

Pentru Diana Munteanu şi Florin Ristei ziua a început cu o mare bucurie, „Prietenii de la 11” pãşind astãzi în noua lor cãsuţã, un studio nou-nouț, pus la punct cu toate cele necesare.

„Noul studio arată senzațional, este unul dintre cele mai frumoase în care am lucrat până acum. Sunt fericitã că ne-am întors în cãsuţa noastrã, pe care am regãsit-o în haine noi. Sigur că noutãţile nu se opresc aici, am pregãtit multe surprize, veselie și voie bună, așa cum i-am obișnuit pe prietenii noștri”, spune Diana Munteanu.

”Ai pus și cauciuc?! Mă înec!”, este reacția lui Florin Ristei atunci când gustă din checul gătit de colega lui de platou. Vezi aici reacția Dianei Munteanu!

Horoscopul săptămânii aduce bani, bani, bani! Aceasta este ZODIA care își umple buzunarele!... Riscurile naşterii prin cezariană. Doctor Radu Botezatu: ”Gravidele vin și ne solicită operații cezariană fără să știe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x