Antena Căutare

Gimnaștii României se pregătesc să plece la Campionatul European! De ce vor lua miere în bagaje?

Au mai rămas doar câteva zile până la Campionatul European de Gimnastică din Scoția. Lotul Național de Gimnastică Artistică se pregătește intens pentru această competiție!

Au mai rămas doar câteva zile până la Campionatul European de Gimnastică din Scoția. Lotul Național de Gimnastică Artistică se pregătește intens pentru această competiție!

In sala de gimnastică a complexului sportiv „Lia Manoliu” sportivii se antrenează alături de celebrul Marius Urzică. Competiția va fi una dificilă, dar sportivii români speră să obțină rezultate cât mai bune pentru țara noastră.

„Este o echipă foarte hotărâtă și sperăm să obținem rezultate frumoase”, a declarat acesta.

Sportivul Andrei Muntean s-a recuperat frumos după ultima accidentare și spune că se simte în formă pentru Campionatul European de Gimnastică din Scoția.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre lotul național de gimnastică artistică!

Dima Trofim, basarabeanul sexy din emisiunea „Ultimul Trib”, face dezvăluirea momentului! „Mi-e puțin frică...”... Rochiile pe care trebuie NEAPĂRAT să le ai vara aceasta în garderobă! Ellida Toma te învață să te îmbraci ca o vedetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x