Prietenii de la 11

LUNI-VINERI | ora 11.00

Gina Pistol spune totul despre ”nunta momentului”: "I-am făcut o farsă lui chef Scărlătescu pentru că este un burlac convins!"

 

După ce relaţia dintre chef Scărlătescu şi Gina s-a oficializat, focoasa prezentatoare a vorbit la ”Prietenii de la 11” despre evenimentul care a apărut în toată presa mondenă!

Este vorba despre o farsă pe care Gina, alături de colegii de la ”Chefi la cuțite”, i-au pus-o la cale burlacului convins, domn' chef Cătălin Scărlătescu.

”Mai oameni buni, sunt un om cu frica de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum sa am o relatie cu fratele meu,mai mare, Scarlatescu...pentru ca e "my brother from another mother" (fratele meu, de la altă mamă - n.r.), asadar, radem, glumim, facem farse...insa fiecare dintre noi are viata lui si iubeste... in alta directie! Fiti cu ochii pe "Chefi la cutite" ca sa vedeti cum reactioneaza un burlac convins intr-o astfel de situatie”, scria Gina pe pagina sa de Facebook, pentru a aduce lămuriri.

Frumoasa prezentatoare a explicat încă o dată cum au stat lucrurile cu ”nunta momentului”, într-un material realizat pentru ”Prietenii de la 11”!

Nu rata, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1, cele mai savuroase momente din cel ce-al patrulea sezon al show-ului culinar, ”Chefi la cuțite”.

➡️ Urmăreşte Prietenii de la 11 online pe AntenaPlay: https://goo.gl/UAib95​. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe