Antena Căutare

Ingredientul secret ca să slăbeşti! Ce trebuie să faci ca să topeşti kilogramele simplu şi rapid

Nutriţionistul Florin Bălănică a dezvăluit cum e mai uşor să slăbim după mesele bogate de sărbători! Cum topim kilogramele în plus?

Nutriţionistul Florin Bălănică a dezvăluit cum e mai uşor să slăbim după mesele bogate de sărbători! Cum topim kilogramele în plus?

Mesele copioase de Crăciun au adus şi numeroase kilograme în plus, spre nemulţumirea multora. Totuşi, pentru cei care doresc să îşi recapete silueta de altădată, nutriţionistul Florin Bălănică a dezvăluit ce trucuri există în materie de slăbit simplu şi rapid.

Totuşi, pe lângă mersul la sală sau diferitele activităţi sportive, românii trebuie să ia în calcul şi o perioadă de detoxifiere a organismului, lucru ce ajută la slăbirea simplă şi rapidă!

Ce trebuie să consumăm pentru a ne recăpăta energia şi cum putem să topim kilogramele în plus? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea "Prietenii de la 11"!

Mihai Voropchievici dezvăluie totul! Ce te aşteaptă în anul 2019, în funcţie de zodie... Show total! Romică Ţociu, gazdă pentru o zi la „Prietenii de la 11"! „La revedere, Ristei!” - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x