Antena Căutare

Îți amintești de simpatica Alina Sorescu? E de nerecunoscut! Cum arată la vârsta de 31 de ani

Alina Sorescu și Atelierul de muzică „Piticii lu` Soreasca” au venit la emisiunea „Prietenii de la 11” , unde au făcut spectacol de zile mari cu super melodia „Altă întrebare”.

Alina Sorescu și Atelierul de muzică „Piticii lu` Soreasca” au venit la emisiunea „Prietenii de la 11” , unde au făcut spectacol de zile mari cu super melodia „Altă întrebare”.

A fost o dimineață plină de energie în platoul emisiunii, mai ales după ce cunoscuta Alina Sorescu și-a făcut apariția alături de piticii săi de la atelierul de muzică pe care îl conduce.

Zâmbitori și cu mult chef de viață, cei mici s-au pus pe cântat și a ieșit spectacol!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi întregul moment artistic al Alinei Sorescu, una dintre cele mai îndrăgite voci ale noastre!

Alina Sorescu

Debutul la un concurs muzical l-a avut în 1994 la Festivalul de Muzică pentru Copii, faza pe București unde a obținut locul I. În 1996, ea reușește să obțină primul loc la același concurs dar de data asta la nivel național. În același an, organizatorii Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov o desemnează să susțină un recital la acest eveniment.

La vârsta de 11 ani, Alina Sorescu lansează primul ei album intitulat Voi fi o stea, compozitor Eugen Mihaescu.

Datorită spontaneității și acurateței limbajului, Alina Sorescu a fost remarcată și ca un potențial prezentator tv de succes. Astfel că șansa de a-și dezvolta o carieră în televiziune nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Având o prezență scenică agreabilă dar completată de capacitatea de a susține un discurs caracterizat de o exprimare aproape perfectă producătorii și organizatorii nu au ezitat în a-i oferi oportunitatea de deveni una din cele mai tinere prezentatoare de emisiuni și spectacole.

Oana Sârbu a făcut show la „Prietenii de la 11”! Cum arată acum Dana din „Liceenii”!... „Picii lu` Soreasca”, provocare pentru Diana Munteanu și Florin Ristei! „Suntem vai de capul nostru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x