Antena Căutare

Interviu de LEGENDĂ! Jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia l-a avertizat pe Gică Hagi, după victoria lui Ianis! „Ești în mare PERICOL”

Dimineață de senzație! În platoul emisiunii a fost invitat Ovidiu Ioanițoaia, celebrul jurnalist sportiv care ne-a ținut cu sufletul la gură prin numeroasele sale reportaje și ne-a făcut să iubim sportul.

Dimineață de senzație! În platoul emisiunii a fost invitat Ovidiu Ioanițoaia, celebrul jurnalist sportiv care ne-a ținut cu sufletul la gură prin numeroasele sale reportaje și ne-a făcut să iubim sportul.

Un reporter al emisunii „Prietenii de la 11” a mers la baza sportivă Viitorul Constanța, acolo unde a vorbit în direct cu Gică Hagi și fiul său, Ianis, devenit noul star al României.

„Eu știu că totul se construiește în timp, cu tineri și cu talent. România are în față o generație frumoasă, care a arătat ce merite are prin performanțele recente. Sportivii nu au pierdut, sunt foarte talentați și cred că au un viitor foarte frumos în față”, a mărturisit Gică Hagi.

„Mă bucur că le dăm speranță românilor din nou. Important este să fim modești și să rămânem cu picioarele pe pământ și mergem mai departe să ne batem cu alte echipe, deocamdată am realizat doar o calificare”, a adăugat fiul său, Ianis.

Ce dezvăluiri incredibile au ieșit la iveală și ce mesaj i-a transmis Ovidiu Ioanițoaia lui Gică Hagi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Gică Hagi este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor '80 și '90 și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Sportivul este foarte mândru de fiul său, Ianis, și îl susține în tot ceea ce face, mai ales în cariera pe care o are în prezent.

Cum pregătești cea mai bună rețetă de sushi! Se face simplu și rapid, cu puține ingrediente... Florin Ristei și Ontzy, în super comedia ANULUI! După ce au dat rateu cu gimnastica, cei doi au mers la balet și au rupt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x