Antena Căutare

la 12 ani de la moartea Laurei Stoica, mama sa face dezvăluiri ULUITOARE: „Nu am realizat în acel moment asta. Abia acum mi-am dat seama”

Laura Stoica și iubitul ei, Cristian Mărgescu, au murit într-un accident de mașină. Artista era însărcinată. Cântăreața este considerată cea mai mare voce rock feminină a României

Laura Stoica și iubitul ei, Cristian Mărgescu, au murit într-un accident de mașină. Artista era însărcinată. Cântăreața este considerată cea mai mare voce rock feminină a României.

La 12 ani de la dispariția marii artiste, mama ei a vorbit despre drama pe care a trăit-o în toată această perioadă. Vizibil măcinată încă de pierderea fiicei sale, mama Laurei a dezvăluit că multă vreme nu a realizat ce s-a întâmplat cu fiica sa, iar credința a ajutat-o să treacă peste drama care a zdruncinat viața întregii familii Stoica.

Ce se întâmplă după ce rostești o RUGĂCIUNE! Secretul din spatele vorbelor închinate lui Dumnezeu!... Minunat. Florin Ristei a readus-o pe Laura Stoica la viață! Piesele care au făcut-o pe mama Laurei să lăcrimeze!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x