Antena Căutare

La mulți ani, Anghel Iordănescu! Maria, fiica lui Nea Puiu: "Mi-aș dori ca soțul meu să fie așa cum este tata!"

Anghel Iordănescu împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani. Maria și Andrei, doi din cei patru copii ai săi, prezintă câteva reviste din perioada de glorie a jucătorului de fotbal.

Anghel Iordănescu împlinește frumoasa vârstă de 68 de ani. Maria și Andrei, doi din cei patru copii ai săi, prezintă câteva reviste din perioada de glorie a jucătorului de fotbal.

Fiica antrenorului, pe lângă urările pentru tatăl ei, a declarat că și-ar dori ca soțul ei să fie precum tatăl ei.

Născut pe 4 mai 1950, Anghel Iordănescu a condus naționala României la Campionatul European din 2016, al patrulea turneu final din cariera sa de selecționer, după World Cup 1994 și 1998 și Euro 1996.

La mulți ani, Anghel Iordănescu! Maria, fiica  lui Nea Puiu: "Mi-aș dori ca soțul meu să fie așa cum este tata!"

100 de meciuri pe banca naționalei României

Ca jucător, a adunat 57 de selecții pentru România și a marcat de 21 de ori. Are 317 prezențe și 156 de goluri în Liga 1, în tricoul Stelei, club cu care a câștigat Cupa Campionilor în 1986. Ca antrenor al Stelei, a cucerit Supercupa Europei (1987) și a disputat o finală de Cupa Campionilor. A câștigat, de asemenea, patru titluri și 3 Cupe ale României.

Florin Ristei are dureri mari, iar Diana în tratează "Nu mă mai încap cămășile. Sunt în convalescență. Mi-a murit u... După „Ciocolata”, Bibi, idolul adolescenților, revine în forță! "Un pic, un pic" va fi hitul verii?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x