Antena Căutare

La „Prietenii de la 11”, găsiți raiul iubitorilor de pisici! Faceți cunoștință cu Stelică și cu cea mai frumoasă pisică din România

Emisiunea  „Prietenii de la 11” n-a surprins și astăzi ca de fiecare dată. Această ediție zici că a fost destinată iubitorilor de pisici, nu alta.

Emisiunea „Prietenii de la 11” ne-a surprins și astăzi ca de fiecare dată. Această ediție zici că a fost destinată iubitorilor de pisici, nu alta.

Patru exemplare diferite de pisici au câștigat anul acesta trofeul SofistiCAT. Au fost declarate cele mai frumoase pisici și au venit la „Prietenii de la 11” să ne încânte cu frumusețea lor.

Celei mai frumoase pisici din competiție i se mai spune și „Persana în pijama”. Este o persană cu păr scurt, perfectă pentru cei care nu au timp să pieptene zilnic o persană cu păr lung.

Dezvăluire uluitoare la „Prietenii de la 11”: „Am bătut recordul la tequila cu 22 de shot-uri!”... La „Prietenii de la 11”, învățăm să mâncăm sănătos. Ce alimente trebuie să consumăm pentru un ten curat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x