Antena Căutare

Lorelai Moşneguţu a împlinit 16 ani! Fetița fără mâini și picioare a crescut și e o adolescentă în toată firea

Lorelai Moșneguțu, fostă concurentă la "Next Star", şi-a aniversat ziua de naştere! Prietenii, colegii şi profesorii de la liceu i-au fost alături de ziua ei!

Lorelai Moșneguțu, fostă concurentă la "Next Star", şi-a aniversat ziua de naştere! Prietenii, colegii şi profesorii de la liceu i-au fost alături de ziua ei! Vă amintiți de ea? A zburat timpul, iar Lorelai a împlinit deja 16 ani.

Pe Lorelai Moșneguțu o știm de la "Next Star", atunci când un copil greu încercat de soartă afișa o poftă de viață uimitoare. Lorelai s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Soarta a continuat să-i ofere lovituri, căci imediat după naștere a fost abandonată de mama sa și, la două luni, a ajuns în mâinile unui asistent maternal, care a adoptat-o.

Lorelai a crescut și avea să fie un copil extrem de talentat care, în ciuda bolii și a handicapului, își dorea să ducă o viață normală, dar și să-și construiască un drum în domeniul artistic, pentru că ei îi place să cânte, să danseze.

La cei 16 ani, Lorelai e fericită! Toată lumea o știe de la televior, are piesele sale și, recent, a avut parte de o petrecere de pomină.

La şuetă cu spumoşii olteni din serialul "Fructul Oprit": „E durere mare în casa noastră”... Florin Ristei a rememorat momentul culminant din finala X Factor: "Credeam că nu o să câştig! I-am dat mesaj mamei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x