Prietenii de la 11

Lorelai Moşneguţu a împlinit 16 ani! Fetița fără mâini și picioare a crescut și e o adolescentă în toată firea

 

Lorelai Moșneguțu, fostă concurentă la "Next Star", şi-a aniversat ziua de naştere! Prietenii, colegii şi profesorii de la liceu i-au fost alături de ziua ei! Vă amintiți de ea? A zburat timpul, iar Lorelai a împlinit deja 16 ani. 

Pe Lorelai Moșneguțu o știm de la "Next Star", atunci când un copil greu încercat de soartă afișa o poftă de viață uimitoare. Lorelai s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Soarta a continuat să-i ofere lovituri, căci imediat după naștere a fost abandonată de mama sa și, la două luni, a ajuns în mâinile unui asistent maternal, care a adoptat-o.

Lorelai a crescut și avea să fie un copil extrem de talentat care, în ciuda bolii și a handicapului, își dorea să ducă o viață normală, dar și să-și construiască un drum în domeniul artistic, pentru că ei îi place să cânte, să danseze. 

La cei 16 ani, Lorelai e fericită! Toată lumea o știe de la televior, are piesele sale și, recent, a avut parte de o petrecere de pomină. 

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI