Antena Căutare

Lorelai Moșneguțu, fostă concurentă la „Next Star", dezvăluiri EMOȚIONANTE la „Prietenii de la 11”

Lorelai Moșneguțu, fosta concurentă „Next Star” care a impresionat întreaga Românie cu talentul şi voinţa ei, a venit, vineri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a făcut dezvăluiri emoționante despre liceul la care a intrat, dar și despre un concert pe care l-a susținut în São Paulo, Brazilia.

Lorelai Moșneguțu, fosta concurentă „Next Star” care a impresionat întreaga Românie cu talentul şi voinţa ei, a venit, vineri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a făcut dezvăluiri emoționante, între altele, despre liceul la care a intrat, dar și despre un concert pe care l-a susținut în São Paulo, Brazilia.

Lorelai Moșneguțu a intrat la cel mai bun liceu de muzică din Târgoviște, la canto clasic, și a spus că se înțelege de minune cu colegii.

Concertul din São Paulo la care Lorelai Moșneguțu a fost invitată să cânte a fost unul caritabil, unde s-au strâns fonduri pentru persoanele cu boli rare.

După prestația din Brazilia, Lorelai Moșneguțu a fost invitată să cânte și în SUA, în California, și în Franța.

„De mică m-am condus după niște devize: <<Sunt frumoasă, sunt deșteaptă și voi ajunge celebră>>, <<Cad de 10 ori și mă ridic de 20>> și <<Trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce îmi place, dar îmi place ceea ce fac>>”, a spus ea despre cum reușește să rămână veselă, în ciuda problemelor pe care le are, fiind născută fără brațe și fără femururi.

Ea a venit în emisiunea „Prietenii de la 11” însoțită de mama ei, căreia i-a făcut o declarație, în platoul emisiunii.

Urmărește interviul cu Lorelai Moșneguțu în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Surorile Anca și Liliana Neacșu, dezvăluiri amuzante, la „Prietenii de la 11”. „Când mergem împreună doar tâmpenii facem... „Prietenii de la 11”. Ei sunt băieții-minune ai României! I-au ÎNVINS pe japonezi și pe americani și au câștigat Campion...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x