Lorelai Moșneguțu, fostă concurentă la „Next Star", dezvăluiri EMOȚIONANTE la „Prietenii de la 11”

Lorelai Moșneguțu, fosta concurentă „Next Star” care a impresionat întreaga Românie cu talentul şi voinţa ei, a venit, vineri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a făcut dezvăluiri emoționante despre liceul la care a intrat, dar și despre un concert pe care l-a susținut în São Paulo, Brazilia.

Lorelai Moșneguțu, fosta concurentă „Next Star” care a impresionat întreaga Românie cu talentul şi voinţa ei, a venit, vineri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a făcut dezvăluiri emoționante, între altele, despre liceul la care a intrat, dar și despre un concert pe care l-a susținut în São Paulo, Brazilia.

Lorelai Moșneguțu a intrat la cel mai bun liceu de muzică din Târgoviște, la canto clasic, și a spus că se înțelege de minune cu colegii.

Concertul din São Paulo la care Lorelai Moșneguțu a fost invitată să cânte a fost unul caritabil, unde s-au strâns fonduri pentru persoanele cu boli rare.

După prestația din Brazilia, Lorelai Moșneguțu a fost invitată să cânte și în SUA, în California, și în Franța.

„De mică m-am condus după niște devize: <<Sunt frumoasă, sunt deșteaptă și voi ajunge celebră>>, <<Cad de 10 ori și mă ridic de 20>> și <<Trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce îmi place, dar îmi place ceea ce fac>>”, a spus ea despre cum reușește să rămână veselă, în ciuda problemelor pe care le are, fiind născută fără brațe și fără femururi.

Ea a venit în emisiunea „Prietenii de la 11” însoțită de mama ei, căreia i-a făcut o declarație, în platoul emisiunii.

Urmărește interviul cu Lorelai Moșneguțu în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Ultimele știri