Antena Căutare

Nadir, fostul concurent de la X Factor, face DEZVĂLUIREA momentului! ”Am devenit dependent...”

Nadir, fostul concurent de la "X Factor", a făcut o dezvăluire care i-a pus pe fani pe jar! Cine ar fi crezut ca tânărul artist este dependent de un tratament și că nu poate sta mult timp departe de el?

Nadir, fostul concurent de la "X Factor", a făcut o dezvăluire care i-a pus pe fani pe jar! Cine ar fi crezut ca tânărul artist este dependent de un tratament și că nu poate sta mult timp departe de el?

Nadir se declară dependent de..criosaună! Celebrul cântăreț care a făcut senzație la „X Factor” a dezvăluit că a descoperit recent acest procedeu de înfrumusețare și că nu mai poate renunța la el.

Criosauna este un tratament pentru recuperarea după efort și reducerea celulitei, iar o ședință durează până la trei minute.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre criosauna, tratamentul făcut de Nadir!

Sorana Darclee pleacă tocmai în Madagascar pentru "Ultimul trib", cea mai tare emisiune a momentului! "Cu... Îți mai amintești de Nicola, artista care făcea senzație cu hitul „Dincolo de noapte e zi”? CUM ARATĂ astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x