Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nea Mărin, Andrei și Liviu Vârciu ne-au pregătit cel mai tare show de până acum. „Poftiți pe la noi: poftiți la Nea Marin”, un nou sezon: "Nu se aşteaptă nimeni la ceea ce urmează"

Un nou sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” are premiera duminică, 8 iulie, de la ora  20.00, la Antena 1 și vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori.

Un nou sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” are premiera duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1 și vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori.

De data aceasta, Nea Mărin este administratorul unui restaurant pe malul mării și recunoaște că nu a fost deloc simplu nici chiar pentru el să-și asume această responsabilitate.

”Până acum am organizat nunți, am renovat pensiuni, am făcut evenimente caritabile, dar partea asta de administrare a unui restaurant este nouă chiar și pentru mine. Tot pentru prima dată, sunt în competiție cu Liviu și Andrei. A fost mai greu ca în oricare alt sezon, dar veți vedea că e și foarte interesant”, spune Nea Mărin.

"Dacă nu mă aveai pe mine, nu mai apăreai la televizor", spune Liviu.

"Nu cred că se aşteaptă nimeni la ce urmează. Trei nebuni, un restaurant gestionat de mine şi multe vedete. Am muncit mult, am pregătit masa pentru tătari, am fost la moschee şi m-am rugat să scap de Liviu", a povestit Nea Marin.

În noul sezon ”Poftiți pe la noi”, Nea Mărin, care are în fiecare ediție câte patru vedete invitate să-l ajute, și Liviu Vârciu, care-l are alături pe Andrei Ștefănescu, sunt într-o continuă competiție. Liviu și Andrei și-au deschis și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă, la câțiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube