Antena Căutare

Oana Roman, mai fericită ca oricând: „Nu mă mai interesează ce spune lumea ". A dezvăluit ce defecte are soțul ei

Oana Roman a vorbit la emisiunea „Prietenii de la 11” despre viața alături de soțul ei, Marius Elisei, precum și despre fiica lor, Maria Isabela.

Oana Roman a vorbit la emisiunea „Prietenii de la 11” despre viața alături de soțul ei, Marius Elisei, precum și despre fiica lor, Maria Isabela.

Între altele, Oana Roman a spus că a depășit faza în care o interesau comentariile altor persoane despre ea și despre familia ei.

„Am depășit etapa asta de foarte mulți ani. Printr-un fenomen pe care încă nu reușesc să mi-l explic foarte concret, comentariile au cam încetat. De vreo doi-trei ani, lucrurile s-au relaxat foarte mult, fără ca eu să fi făcut neaparat ceva pentru asta”, a spus Oana Roman.

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei în vara anului 2014. Ea a dezvăluit la „Prietenii de la 11” care sunt defectele soțului ei.

Urmărește clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” pentru a afla ce a dezvăluit Oana Roman despre viața ei.

Nadia Comăneci, înapoi în sala unde a cunoscut succesul: „Aici se află o mare parte din viața mea". Ce planuri are ... Au încurcat-o! Florin Ristei și Ontzy versus echipa de rugby a Stelei: ”Mi-a sărit umărul din cot, ai înnebunit?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x