Antena Căutare

Oana Sârbu a făcut show la „Prietenii de la 11”! Cum arată acum Dana din „Liceenii”!

Chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului "Liceenii", timpul nu şi-a pus amprenta peste Oana Sârbu. La 50 de ani, artista arată excepţional!

Chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului "Liceenii", timpul nu şi-a pus amprenta peste Oana Sârbu. La 50 de ani, artista arată excepţional!

Pe 13 mai, celebra artistă care a jucat-o pe Dana din filmul „Liceenii” împlinește vârsta de 50 de ani, dar parcă timpul a stat în loc pentru ea.

Nu știm dacă băiețelul pe care-l are, muzica, iubirea sau, pur și simplu, dragostea de viață o menține atât de frumoasă, cert e că a găsit elixirul tinereții!

Invitată la emisiunea „Prietenii de la 11”, Oana Sârbu a interpretat melodia „Lumea basmelor”, cu care a făcut senzație.

Urmărește clipul video de mai sus ca să îi savurezi momentul artistic!

Mai multe despre Oana Sârbu

Este fiica lui Romulus Sîrbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul „Constantin Tănase”.

În 1985 câștigă trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. Și-a început cariera de actriță cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevărată modă; ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

În 1997, scapă cu viață dintr-un accident de mașină.

Realizează o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM. Susține turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel. Actualmente joacă la teatrul „Constantin Tănase”.

„Chocolata” e melodia de care te vei îndrăgosti imediat! Are zeci de milioane de vizualizări!... Îți amintești de simpatica Alina Sorescu? E de nerecunoscut! Cum arată la vârsta de 31 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x