Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Aveți programată o excursie în Sinaia? Avem câteva sfaturi pentru o vacanță de vis!

Sinaia este una dintre stațiunile preferate ale românilor de Crăciun și de Revelion. Înainte să se dea startul concediil și vacanțelor, pregătirile sunt în toi, pentru ca vacanțele turiștilor să nu dezamăgească. Am aflat cu ce surprize vom fi așteptați în Sinaia.

Sinaia este una dintre stațiunile preferate ale românilor de Crăciun și de Revelion. Înainte să se dea startul concediil și vacanțelor, pregătirile sunt în toi, pentru ca vacanțele turiștilor să nu dezamăgească. Am aflat cu ce surprize vom fi așteptați în Sinaia.

„Sinaia e locul tuturor. Aici, așteptăm pe toată lumea! Ca orice gazdă, suntem în febra pregătirilor. Atenția se centrează asupra sporturilor de iarnă și pentru că zăpada este foarte mare, ne pregătim intens pentru pârtii. Pregătim, verificăm totul, nu ne permitem ca pe durata sărbătorilor să avem vreo problemă.

Pârtiile vor fi toate deschise. Vom avea tot ce înseamnă Valea Soarelui, Valea Dorului, cea mai frumoasă și mai bogată zonă de schi din România. O să avem și pârtii de săniuș și tubing, în zona telegondolei, unde cei care nu vor alege să schieze să se poată distra în aer liber”, a explicat Paul Popa, Directorul Centrului Național de Promovare și Informare Turistică.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube