Antena Căutare

Cătălina Ponor, vacanţă de vis în locul în care a intrat în istoria gimnasticii mondiale: "Mă întorc mereu cu drag, mă leagă amintiri minunate de Atena"

Invitată în platoul "Prietenii de la 11", Cătălina Ponor ne-a povestit despre supervacanţa petrecută în Grecia, acolo unde a fost medaliată cu aur la Olimpiadă!

Invitată în platoul "Prietenii de la 11", Cătălina Ponor ne-a povestit despre supervacanţa petrecută în Grecia, acolo unde a fost medaliată cu aur la Olimpiadă!

Pentru fosta gimnastă, Grecia reprezintă un loc de vis de care s-a îndrăgostit încă de când era adolescentă.

"Este superb, absolut superb, de vis. Mă întorc cu drag la Atena, mă leagă amintirile, rezultatele. Mă atrage ţara, dar şi limba. Vreau ca uşor, uşor să învăţ limba!"

În 2004, Cătălina Ponor a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, intrând definitiv în istoria gimnasticii mondiale!

Apă, vin, cafea... hainele rezistă! Cea mai tare invenţie vestimentară: costumul care nu se udă! N-ai mai văzut aşa ceva... ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Ruxandra Luca, despre cum ne putem ajuta copiii să își aleagă drumul în viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x