Antena Căutare

Virginia Rogin, „scorpia” din „Fructul oprit”, destăinuiri emoționante: „Dacă m-aș mai naște o dată, tot actriță m-aș face”

Virginia Rogin, cunoscută ca „Doina” pentru fanii serialului „Fructul oprit” a făzut o vizită Prietenilor. Actrița ne-a dat câteva indicii despre surprizele episodului din această seară.

Virginia Rogin, cunoscută ca „Doina” pentru fanii serialului „Fructul oprit” a făzut o vizită Prietenilor. Actrița ne-a dat câteva indicii despre surprizele episodului din această seară.

Se pare că ne așteaptă un episod plin de surprize, în această seară, de la ora 20:00. Virginia Rogin, actrița care dă viață personajului „Doina”, a vorbit puțin despre ce urmează în „Fructul oprit”: „Se vor dezvălui secrete noi!”

A debutat în 1979, la 28 de ani, în piesa „Ultima noapte a singurătății”. Acum, după atâta timp, Virginia Rogin spune că viața de actor este singura pe care ar alege-o, de fiecare dată. Este o viață grea, ce impune multe sacrificii și disciplină, mărturisește artista, dar care te îmbogățește spiritual.

Pe Virginia Rogin o leagă o prietenie de 30 de ani cu actrița Carmen Tănase. Cele două au jucat împreună în numeroase producții TV și spectacole de teatru. Proiectul lor de suflet este piesa „Gaițele”, ce se joacă la Teatrul Odeon.

Astrologii anunță vremuri negre! „Anul acesta este un an al răzbunărilor. Trebuie să avem grijă, ca țară, în perioada ur... Delia îndulcește România: „Acadelia” pleacă în turneu! Unde va concerta artista...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x