Administratorul unei ferme de legume bio a vorbit despre acest tip de produse, în emisiunea „Prietenii de la 11”, oferind detalii, între altele, despre beneficiile acestora, costuri și comenzi.
Tot mai multe ferme în România se înscriu în trendul ecologic. Unii fermieri nu folosesc îngrășăminte chimice, astfel că produsele pe care le produc sunt mult mai sănătoase.
„Legumele bio sunt, în primul rând, mai sănătoase. Există o legislație la nivel european care reglementează modul în care acestea se cultivă. Mai exact, nu folosim îngrășăminte chimice, pesticide, fungicide, erbicide chimice. Apelăm doar la soluții naturale – extracte de plante, macerate de plante, chiar și de buruieni. Îngrășămintele sunt de origine organică, ceea ce înseamnă că legumele pe care le producem sunt mult mai sănătoase”, a spus Gabriel Diaconu, administratorul fermei de legume din Prahova, intervievat de Floriana Iacob, la „Prietenii de la 11”.
Urmărește clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” pentru a afla toate explicațiile date de Gabriel Diaconu, inclusiv despre prețurile acestor produse bio și despre comenzi.
Impactul asupra mediului, pentru că nu folosim această serie de toxine – este mult redus sau poate chiar inexistent.
Gimnasta Larisa Iordache a vorbit despre operația pe care a suferit-o la Viena, la „Prietenii de la 11”: „Mă simt…"... „Prietenii de la 11”. Echinocțiul de toamnă este un eveniment astrologic MAJOR. HOROCOPUL, dat peste cap! Posibilă despă...